Daru | Daruzás | Daru bérlés | Daru kölcsönző Budapesten és vidéken - Daru bérbeadás - Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Békéscsaba, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg környékén.

Információk

A www.pannon-daru.hu emelési tevékenységet nem folytat, illetve nem rendelkezik gépparkkal. Az oldal jelenleg hiteles és megbízható darus, emelős (és egyéb kapcsolódó) cégeket keres, akik jelen weboldalon, vagy aloldalon saját emelési és darus tevékenységeiket szeretnék hirdetni látogatottság és forgalomnövelés céljából.

Bérlőknek

Keresőknek (bérlőknek) addig is, mint alternatívaként kínáljuk a kidolgozott leírásainkat bérlésekkel, általános tudnivalókkal, és gépekkel kapcsolatban, a későbbi helyes és sikeres választást segítve. 

Bérbeadóknak

Forgalonövelési szándékkal rendelkező cégek tájékozódhatnak a hirdetési követelményekről, árakról és maga a http://www.pannon-daru.hu forgalomnövelői előnyeiről, és eredményeiről. Miért érdemes a http://www.pannon-daru.hu-n hirdetni, mitől jobb, mitől másabb?

Daruzás, vagy személyemelés? 

Darut, vagy emelőgépet szeretne bérelni?

Darukat gyakran bérlenek építkezésen, de építőanyagok és nehéz gépek emelésére, szállítására és mozgatására is. Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! Jó alternatíva anyagok emelésére, leginkább felvonására a minidaru, pókdaru is.

Variálható megoldással rendelkeznek viszont az autódaruk, így kisebb és nagyobb tereheket is tudnak mozgatni. Amennyiben kisebb brigádot, munkáscsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, úgy az ollós emelő javallottSzakemberek emeléséhez, pl:magaslati munkákhoz a kosaras emelőt érdemes választani.

Mikor van szükség toronydarura, és mikor érdemes megrendelni?

Daruzás - Toronydaru bérlése
Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! A toronydaru általában, ha a földre van rögzítve, a toronydaru nem lehet több mint 265 láb magas. Kiegészítő szerkezeteken felépítve még magasabb is lehet. A legmagasabb kinyúlási hossz körülbelül 230 méter, a maximális súly pedig 19,8 tonna vagy 18 tonna körüli lehet. Toronydaru bérlés >>>

Mikor jöhet szóba az autódaru, vagy mobildaru bérlés?

Daruzás - Autódaru bérlése és kölcsönzése
Az autódaruk rendkívűl sokaldalú megoldással rendelkeznek. Az autódaru előnyei hogy önjáró, mozgékony, ezért dinamikus munkaterületen is könnyen alkalmazható, újrakonfigurálható a célnak megfelelően. 

Ezzel szemben a klasszikus daruk, például a forgódaruk és a toronydaruk masszívabbak, statikusabbak, ezért kötöttebbek a mobilitás terén az autódarukhoz képest. Autódaru bérlés >>>

Mikor a legjobb megoldás egy pókdaru, vagy mini daru lízingelése?

Daruzás - Mini daru pókdaru bérlés
Ha valahol a hozzáférés szűkösebb, vagy maga munkaterület (felállításhoz szükséges hely), ott a pókdaruk dinamikus és variálható megoldásai segítenek, túl azon, hogy valóban igen csekély hely is elegendő a talpazatnak. Ezért is ideális megoldás nehéz anyagok kis helyen történő biztonságos felemelésére és elrendezésére is.

A mini daruk, pókdaruk, olyan kisebb daruk, amelyek legalsó határa segédgém nélkül 5-6 méteres gémtávolságot tudnak biztosítani. Segédgémmel kiegészíthetőek, így a nagyobbak már elérhetik az akár a 20-25 métert is. Tehát konfigurálható, akár egy autódaruval megegyező gémhosszig is.  Pókdaru, mini daru bérlés >>>

Helyzetek, amikor biztosan nem darukra, hanem szeméylemelőkre van szükség: Amennyiben kisebb brigádot, szerelőcsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, felszereléssel szeretnénk emelni, úgy inkább a kosaras emelő bérlést, vagy az ollós emelő bérlést válasszuk.

Mikor jöhet jól egy ollós emelő bérlése?


Daruzás - Ollós emelő bérlése
Az ollós emelők csak fel és le mozognak. A keresztezett, „X” mintázatú tartórendszerhez csatlakoztatott platform megemelkedik - kinyílik függőlegesen, amikor a kezelő a kosárból irányítja, és szabályozhatja a magasságot. A világ legnagyobb ollós emelőjének munkamagassága 32 méter, vagyis valamivel több, mint 100 láb. 

Ollós emelők használhatók személyzet, anyagok és felszerelések szállítására különféle munka helyeken, ideértve a raktárokat, az építkezéseket és a gyártóberendezéseket. Ollós emelőt is lehet bérelni kezelővel, vagy kezelő nélkül is. Az önjáró ollós emelők különösen nagy munkaállványt kínálhatnak méretéhez képest. A kompakt, rugalmas, robusztus és nagy terhelhetőség a megfelelő kulcsszavak a gép leírásában. Ollós emelő bérlés >>>

Milyen helyzetben kölcsönözzünk kosaras emelőt?


Kosaras emelő bérlése
A kosaras emelő, boom lift, - funkcióját tekintve személyemelésre alkalmas, illetve kisebb terhek emelésére is. A kosarak teherbírása 100-1000 kg, az emelőkosár modelljétől függően. A kosaras emelők munkamagasság tekintetében a felső határ általában 20 métert, a gémkinyúlását tekintve pedig 5–10 méter. 
Kosaras emelőt is lehet bérelni kezelővel, vagy kezelő nélkül is.

A kosaras emelő gémliftjeinek két vagy több rugalmas csatlakozása van, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak függőlegesen, hanem több síkon is mozogjanak. A kosaras emelő előnye elsősorban az, hogy a nehezen hozzáférhető zónákat is el lehet érni az emelő végén található kosaras megoldással, illetve a gémek szerkezeti lehetőségeivel is. Ezért is alkalmaznak, vagy bérelnek kosaras emelőket főként műszaki, illetve építőipari területeken.  Kosaras emelő bérlés >>>

Hogyan válaszunk, béreljünk helyesen darut?


Daru bérlés megbeszélése
Az interneten található bármely daru bérléssel foglalkozó cég nevében közelítőleg elmondható, hogy fontosak az alapvető paraméterek meghatározása a daru bérlés során, hiszen ezen pontok döntik el azt, hogy mely daru típus lesz a legalkalmasabb a kivitelezés szempontjából. Természetesen a legtöbb daru bérlése előtt helyszíni szemle is történik, de érdemes már a daru kezelő szakemberrel, cégekkel ezeket alaposan átbeszélni, legyen csak a legapróbb részletről is szó.

Alapvetően vannak bizonytalanság daruk bérlése során. Az adott bérelni kívánt típusú darut pontosan meg kell határozni a konkrét projektben a bérbeadó részéről is. Nem lehet általánosan említve, kicsi vagy nagy, nem lehet, hogy kis teherhez, vagy nagy teherhez darukat bérelni. 

Pár szó a daru bérlés árairól, befolyosáló tényezőkről, és maga a projekt biztonságáról

Daru vezetőA daru bérléssel foglalkozó cégeknek nagy gyakorlati tapasztalatuk van a daruk telepítése terén, ezért minél jobban átláthatóbb a bérlési projekt, annál kielégítőbb eredmények és pontosabb árak születnek a daru bérlési díjára vonatkozólag is. Az is egy fontos szempont a daru bérlés árát figyelembe véve, hogy daru kezelővel, vagy anélkül kérjük-e bérlést. Képesítés igényel a darukezelés, ezért azt csak olyan személy használhatja, akinek erről vizsgája, képesítése van. A daru kölcsönző cégek szakemberei ezekkel rendelkezniük kell.

A terep, a feladat, és a bérelni kívánt daru kiválasztása: Ha hiba történik a kiválasztás, a daru bérlése során, az jelentős gazdasági veszteséget, sőt balesetekhez is vezethet (nem lett tisztázva a körülvevő környezet, pl: a közlekedési utak, földalatti csővezetékek, a magassága, a környező épületek és jelenléte, vagy a magasfeszültségű vezetékek, akkor azzal maga az építési projekt is ingataggá válhat. Például az adott típusú bérelt daru alkalmazhatatlanná válik a terepviszonyok miatt és ez később derül ki.) 

Természetesen ez egy kooperáció a megrendelő és daru bérbeadó-üzembeadó cég között, így mind a két fél szakmai ismeretének egyesítése az építési projektet is, és magát a daru bérlés folyamatát is sikerre tudja vinni.

Részlet tartalmat idézni oldalunkról, csak aktív forrás linkkel együtt lehetséges!

Nemzetközileg ismertebb daru márkák, brandek magyar nyelvű ismertetője


Külföld

Liebherr
Liebherr
A Liebherr egy magántulajdonban lévő német vállalat, amely világszerte híres a kiváló minőségű és tartós daruiról. A termékválaszték igen széles, de a legeredményesebb szegmens kétségtelenül a daruk gyártása. A Liebherr négyszer nyerte meg az „Év daru” díját, legutóbb pedig a Liebherr MPT Crane-t. A Liebherr első terméke a 9 m-es toronydaru, a TK10 volt. Ma a Liebherr mobil daruk, tengeri daruk, toronydaruk, lánctalpas daruk és egyéb daru modellek gyártására alkalmas gépeket gyárt.
 • Márka: Liebherr
 • Alapítva: 1949
 • Termék: Építőipari és mezőgazdasági gépek, hűtőszekrények, daruk, stb.
 • Kiszolgálási terület: Világszerte
 • Bevétel: 9,845 milliárd euró (2017)
 • Központ: Bulle, Svájc.
HSC

Hitachi Heavy Industries Construction Crane Company
A Hitachi Heavy Industries Construction Crane Company, vagy röviden HSC néven ismert cég 2002-ben alakult. A lánctalpas daruk jobb eredményeket nyújtanak, mert rendkívüli mobilitást biztosítanak, és számos alkalmazásban használhatók. 2005 óta, amikor a HSC elindította az UCX300-at, a terepi kerekes daruját, a vállalat jelentősen megemelte értékesítését.
 • Márka: Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (HSC Crane)
 • Alapítva: 1955
 • Termék: Daruk 
 • Központ: 9-3 Higashi Ueno 6-chome, Taito- ku, Tokió 110-0015 Japán
Manitowoc

Manitowoc
A Manitowoc egy másik népszerű daru márka, amely világszerte jelen van a piacon. Az összes ügyfél igényeit kielégíti, négy daru kategóriát gyártva: mobil vagy teleszkópos daruk, emelőkocsi daruk, toronydaruk és emelő daruk. A Manitowoc fejlett és innovatív daru kínálatát nyújtja a világ minden tájáról. A világ egyik legnépszerűbb daru márkájaként a Manitowoc teljes körű ügyfélszolgálati szolgáltatásokat is kínál a világ minden központjában.
 • Márka: Manitowoc Company, Inc
 • Alapítva: 1902
 • Termék: Daruk
 • Bevétel: 1,58 milliárd USD (2017)
 • Központ: 11270 W. Park Place
 • Milwaukee, Wisconsin, Egyesült Államok. 

Hiab

Hiab
A Hiab világszerte ismert, sokféle típusú daru gyártója. A Cargotec Corporation tulajdonában lévő Hiab különböző emelési és kezelési megoldásokat kínál a szállítás, az elosztás, az erdőgazdálkodás és más alkalmazások számára. A Hiab daruk világszerte használatosak, és jelentősen javítják a hatékonyságot és a termelékenységet.
 • Márka: Hydrauliska Industri AB (Hiab)
 • Alapítva: 1944
 • Termék: Konténerkezelők, erdészeti daruk, teherautóra szerelt targoncák és farokemelők.
 • Központ: Hudiksvall, Svédország

Terex

Terex
A Terex Corporation egy olyan világszerte gyártott emelő- és anyagmozgató megoldások gyártója, amely számos iparágra kiterjed, többek között az építőipar, az infrastruktúra, a kőfejtés, az újrahasznosítás, az energia, a bányászat, a szállítás, a finomítás és a közművek. A cég fő üzleti szegmensei a légi munkaállványok, az építőipar, a daruk, az anyagmozgatás és a kikötői megoldások és az anyagfeldolgozás. A Terexnek több mint 22 000 alkalmazottja van, és világszerte gyártó létesítményeket üzemeltet.


Kobelco

Kobelco Construction Machinery Co.
A Kobelco Construction Machinery Co. Japán egyik legnagyobb építőipari gépgyártója. A vállalat 1930-ban kezdte meg működését a Kobe Steel részlegeként, és gyártotta az első Japánban épített építőipari gépet, egy elektromos bányászati ​​lapátot. Ma az építőipari gépek széles skáláját gyártja, melyeket világszerte értékesítenek, köztük a lánctalpas darukat is. 1999-ben a vállalat elkülönült a fő Kobe Steel csoporttól, és ma független leányvállalatként működik.
 • Márka: Kobe Steel, Ltd
 • Alapítva: 1905 
 • Termék: Acéltermékek, Titán termékek, Hegesztő robotok és rendszerek, Alumínium és réz termékek, Építőipari és ipari gépek, daruk. 
 • Központ: 2-4, Wakinohama-Kaigandori 2-chome, Chuo-ku, Kobe, Hyogo, 651-8585, Japán. 

XCMG

XCMG
Az XCMG építőipari berendezéseket gyártó székhelye 1943 óta több mint 70 éves tapasztalattal bír, XCMG ma már a világ legátfogóbb választékát nyújtja. Az XCMG a Top 10-et "rangsorolja" a globális nehézgépiparban. Az XCMG építőipari gépei meglepő felszereltséget rendelkeznek, beleértve a daruk, a földmozgató gépek, a közúti gépek, a kotrógépek, a betongépek, a bányászati ​​gépek, a rakodógépek, a fűrészgépek, a tűzoltó gépek, a nehéz tehergépjárművek, a szennyvíztisztító gépek, a mezőgazdasági gépek és a többit is.


Tadano

Tadano
Japánban a hidraulikus daruk története 1955-ben kezdődött, a TADANO az OC-2 Truck Crane fejlesztésével. A TADANO a nemzetközi üzleti világ fejlődésével párhuzamosan halad, és erős pozíciót hozott létre a hidraulikus daru értékesítés nemzetközi területén. Most a TADANO célja, hogy új növekedési pályát érjen el azáltal, hogy kiterjeszti üzleti tevékenységét a világ első számú emelőberendezések gyártójává, amely nemcsak a daruk, hanem a mobil fogalmakat is magában foglaló gépek és berendezések számos fajtáját jelenti.


Buckner Heavylift daruk

Buckner Heavylift daruk
A Buckner több mint 65 éve megbízható, minőségi és biztonságos szolgáltatást nyújt a kereskedelmi és ipari piacok számára,
és országosan elismert vezető szerepet töltött be az acél / előregyártott iparban és a HeavyLift Crane szolgáltatások területén. Céljuk a bizalom, és az integritás alapján hosszú távú kapcsolatok létrehozása.


Uchimiya Transportation & Engineering

Uchimiya Transportation & Engineering
A nehéz és rendkívül terjedelmes áruk szállításának és kezelésének folyamatos javítása révén az Uchimiya mintegy 60 éve dolgozik a szállítással, a nehéz emelő és mérnöki munkákkal.


ABG Infralogistics

ABG Infralogistics
Indiában az ABG Cranes először a nemzetközi forrásokból származó daruk szállítására és forgalmazására irányult, és több mint 350 darut rövid idő alatt értékesítette. A nemzetközi szabványokkal párhuzamosan a hazai tervezésű darukra szakosodtak. Ezek az elsők, akik 80 metrikus tonna (MT) hidraulikus lánctalpas darukat építettek Indiában. Most 40MT, 80MT, 100MT, 160MT hidraulikus lánctalpas daruk gyártására szolgálnak. A 275MT hidraulikus lánctalpas daru tervezését és fejlesztését is felkeltették, és a közeljövőben felveszik a „Torony daruk és kikötői daruk”-at.


Deep South Crane & Rigging Company

Deep South Crane & Rigging Company
A családi tulajdonban lévő és 1968 óta működő tevékenység csak egyike azoknak a dolgoknak, amelyek a Deep South Crane & Rigging-t a versenytársak többségétől függetlenül határoznak meg. A legjobb eszközökkel és tehetséggel rendelkeznek, hogy ügyfeleik igényeit kielégítsék, beleértve egy átfogó daru-, szállító- és speciális felszerelést, amely bármilyen méretű projektet képes elvégezni. 

Mivel saját darukat építenek, egyedülálló képességük van arra, hogy egyedi megoldásokat hozzanak létre, és a helyszínen készítsék el őket, így az ügyfelek számára sokkal gyorsabb megoldást kínálnak.


MIC Corporation

MIC Corporation
A MIC Corporation egy 64 éve működő, vezető japán szolgáltató cég.

Sarilar Heavy Lift & Transport

Sarilar Heavy Lift & Transport
Szektorának úttörőjeként a SARILAR Group Törökország minden sarkát szolgálja, és a világ minden tájáról a Gebze-i székhelyű İzmir és Mersin fióktelepei segítségével. A cég értékes ügyfelei számára nagy teherbírású megoldásokat kínál, több mint 250 db saját teleszkópos, rácsos és teherautóra szerelt mobil darukkal; és teleszkópos és rácsos emelőmotoros daruk.

A SARILAR Group megoldásokat kínál a projektek szállításával és a nagy teherbírással kapcsolatos hidraulikus platformjaival, amelyek 1224 tonna emelésére és teleszkópos, alacsony ágyas, jumbo-ágyas, lapos ágyú pótkocsira képesek.


Tiong Woon Crane & Transport

Tiong Woon Crane & Transport
Az 1999-ben felsorolt Tiong Woon Corporation Holding (Tiong Woon vagy a Csoport) vezető egyablakos integrált szolgáltatást nyújt elsősorban az olaj- és gáz-, petrolkémiai, infrastrukturális és építőipari szektorban.

A Csoport kezeli a kulcsrakész projekteket a mérnöki, beszerzési és építési (EPC) vállalkozóknak és a projekt tulajdonosoknak a nehéz emelési és szállítási követelmények tervezésétől a kivitelezési szakaszig, amely során a nehézgépeket, daruk szállítják, felemelik és telepítik az ügyfelek létesítményeiben. 

A Tiong Woon szintén rendelkezik saját nehéz- és tehergépkocsival, vontatóhajóival és uszályával, amely lehetővé teszi a Csoport számára az ügyfelek számára kínált integrált szolgáltatások bővítését.


Weldex

Weldex
A Weldexet 1979-ben alapította a McGilvray család, hogy szállítson darukat építőipari cégeknek Skóciában.
Jelenleg tevékenységük messze túlmutat Skócián és a globális piacokon. Nemcsak a gépek minősége, hanem a biztonságos, sikeres felvonási szolgáltatások minden környezetben történő szállítására is ismertté váltak.
 • Márka: Weldex
 • Alapítva: 1979 
 • Termék : Szállítóterek
 • Kiszolgálási terület:Világszerte 
 • Központ: Skócia. 

Mediaco Lifting

Mediaco Lifting
A MEDIACO Group, amely Franciaországban vezető szerepet tölt be az emelés terén, egyedülálló, 70 ügynökségből álló hálózattal rendelkezik, hogy ügyfelei számára minőségi és teljesítmény nélküli páratlan szolgáltatást nyújtson; több mint 700 daruval, 30-1200 tonna kapacitással.


Essex Rental Corp

Essex Rental Corp
Az Essex Crane Rental Corp a daru bérbeadás, a használt daru értékesítés és a daru szerviz "szakembere", 
és 40 éven keresztül folyamatosan nőtt a világ egyik legnagyobb rácsos torony és gémfelszerelő flottájává, amibe tartozik több mint 350 daru és egyéb tartozék. Leltárában található energiatermelés, petrolkémia, finomító, vízkezelés és tisztítás, hidak, autópályák, kórházak, hajóépítés és kereskedelem, egyéb építési projekt.


Al Jaber Heavy Lift & Transport

Al Jaber Heavy Lift & TransportAz Al Jaber Heavy Lift , az Al Jaber Group tagja, a parton és a tengeren az emelési és szállítási szolgáltatások teljes skálájára szakosodott a bérleti és utazási alapoktól egészen a teljesen megtervezett és irányított „gyáralapú” projektek megvalósításáig, amelyek tengeri szállítást, szárazföldi szállítást jelentenek. Fő profil a rakomány szállítása és felállítása a helyszínen erős daruikkal.

Prangl

Prangl
A modern technológia, a magasan képzett személyzet és a magas szintű tanácsadói kompetenciák éves tapasztalata a Prangl vezető cégévé vált az emelő piacon. A cég közel 50 éves létezésével képes volt az iparági és az ügyfélspecifikus kompetenciákat összekapcsolni az egyes szektorok számára szükséges szakértelem biztosításával.
 • Márka: Prangl
 • Alapítva: 1965 
 • Termék: Daruk
 • Kiszolgálási terület: Világszerte 
 • bevétel: 
 • Központ: Richard-Tauber-Gasse 8, 1230 Wien, Ausztria.

Sanghvi Movers

Sanghvi Movers
A Sanghvi Movers Limited a legnagyobb daru kölcsönző cége Indiában,
 és a 8. legnagyobb a világon a Cranes International szerint (2013. június kiadás). A flotta 398 közepes és nagy méretű, nagy teljesítményű hidraulikus teleszkópos és lánctalpas daru, melynek kapacitása 20 MT és 750 MT között van. Munkájuk magában foglalja a kulcsrakész projektek megvalósítását, a jól karbantartott berendezések biztosítását, a szakemberek és a szakképzett munkaerőt.

Tat Hong Holdings

Tat Hong Holdings
A Tat Hong- t 1970-ben alapították Szingapúrban a daruk és a nehéz berendezések szállítójaként, és 2000 óta szerepel a szingapúri tőzsdén. A több mint 1500 lánctalpas, mobil és torony daru méretei között 50 tonnától 1600 tonnáig terjedő méretben, az összesített űrtartalom szerint rangsorolják az ázsiai-csendes-óceáni térség legnagyobb daru cégének és hetedik világszerte. Világszerte a legnagyobb lánctalpas darukkal is rendelkeznek.

Minden emelő és daru bérlés; aminek története 1964-ben kezdődött egyetlen daruval, és a három testvérnek a minőség és a kiszolgálás iránti elkötelezettsége; az Észak-Amerikában a legnagyobb magántulajdonban lévő daru bérleti és értékesítési tevékenység lett.

Maxim Crane Works

Maxim Crane Works
A Maxim Crane Works szakosodott a felvonó berendezések, beleértve a hidraulikus teherautók, a durva terepdaruk, a lánctalpas daruk, a toronydaruk, a hagyományos tehergépkocsi-daruk és a teherautók szállítására.
 Kiterjedt erőforrásaikkal mindegyik ág képes menedzsment, kötélzet, mérnöki munka, szállítás és kiszervezés biztosítására; a Maxim Crane Works szolgáltatásainak az iparágban a legátfogóbbá tétele.
 • Márka: Maxim Crane Works
 • Termék: Daruk 
 • Központ: 840 nyalás PikeWilder, KY 41076, USA. 
ALE

ALE
Az 1983-ban alapított ALE jelenleg a világ egyik vezető nemzetközi nehéz- és szállítási vállalkozója, melynek globális hálózata működési központokból és egy nagy, nehéz darukkal, speciális szállítmányozási és szerelési felszereléssel rendelkezik. Mérnöki, nehéz emelő-, szállító-, telepítési, ballaszting-, emelő-, csúszás- és súlymérő szolgáltatások nyújtása világszerte, kivételes projektmenedzsment és mérnöki intelligencia alapján.

Lampson International

Lampson International
A Lampson International több mint 65 éve a világon vezető szerepet tölt be a nehéz tehergépkocsikban és a közlekedésben. Kezdetben kis cégként indultak, gyorsan fejlődtek az Egyesült Államokban és külföldön az egyik leginnovatívabb és legmegbízhatóbb felszerelés- és teljes körű szolgáltatási szolgáltatók közé.
 • Márka: Lampson International
 • Alapítva: 1946 
 • Termék: Heavy Lift Cranes, Transi-Lift daruk (kapacitások 500 tonna 3000 tonna.) 
 • Központ: Kennewick, Washington, USA 

Sarens daru

Sarens Crane
A Sarens Group világszerte elismert vezető szerepet tölt be a nehéz emelés és a mérnöki szállítás, és a daru kölcsönzés
 területén. A legmodernebb berendezésekkel és értéktervezéssel Sarens ügyfeleinek kreatív megoldásokat kínál a mai nehéz felvonó tevékenységekhez és a közlekedési kihívásokhoz.
 • Márka: Sarens
 • Alapítva: 1921 
 • Termék: Daru kölcsönzés 
 • Kiszolgálási terület: Világszerte 
 • Központ: Wolvertem, Belgium 

Mammoet

Mammoet
A Mammoet már több mint 200 éve ismert a legkorszerűbb daru, és nehéz szállítási berendezések egyedülálló képességéről.
 A bizalmuk 5000 Mammoet- szakembert inspirál , hogy minden nap megtartsák mindezeket, és valóban különbséget tegyenek a világ minden tájáról érkező projektekben.
 • Márka: Mammoet
 • Alapítva: 1807. május 13. 
 • Termék: Logisztika, Nagy teherbírású szolgáltatások, Nehéz szállítási szolgáltatások
 • Üzemeltetési terület: Világszerte 
 • Központ : Utrecht, Hollandia 

DR Cordell & Associates, Inc
DR Cordell & Associates, Inc
 • Alapítva: Fél évszázaddal ezelőtt 
 • Termék: emelők, emelődaruk, emelő daruk, daru vezérlők, rádióvezérlők, emelőelemek és a horog felemelő berendezései és tartozékai. 
 • Szolgáltatási terület: Világszerte
 • Headquarter: 95 W Butler Ave, Chalfont, PA 18914, USA

Gorbel
Gorbel
 • Alapítva: 1977 
 • Termék: daruk és emelőberendezések 
 • Szolgáltatási terület: Világszerte 
 • Központ: 600 Fishers Run, Fishers, NY 14453, USA. 


Cargotec

Cargotec
 • Alapítva: 2005 
 • Termék: nyílászárók, kötőrendszerek, rakománykezelő daruk, RoRo berendezések
 • Szolgáltatás terület: Világszerte 
 • Központ: Helsinki, Uusimaa, Finnország. 

China Ocean Shipping (Group) Company (Cosco)

China Ocean Shipping (Group) Company (Cosco)

 • Alapítva: 1961 
 • Termék: Szállítmányozás, hajóépítés, hajóépítés, daruk 
 • Központ: Peking 

Crane Manufacturers Association of America, Inc. (CMAA)
Crane Manufacturers Association of America, Inc. (CMAA)
 • Alapítva: 1955 
 • Termék: Daruk
 • Központ: USA 
ENMTP
ENMTP
 • Alapítva: 1983 
 • Termék: Építési és gépipari daruk
 • Központ: Constantine, Algéria. 


Favelle Favco Berhad
Favelle Favco Berhad

 • Termék: Daruk
 • Központ: Lot 586, Jalan Batu Tiga Lama, 41300 Klang, Selangor, Malajzia Heavy Equipment Production Company (HEPCO)

Heavy Equipment Production Company (HEPCO)

 • Alapítva: 1972 
 • Termék: Daru alkatrészek
 • Kiszolgálási terület: Világszerte 
 • Központ : Arak, Irán Kirow Ardelt GmbH Eberswalde
Kirow Ardelt GmbH Eberswalde
 • Alapítva: 1902 
 • Termék: daruk, kikötői felszerelések 
 • Központ: Lipcse, Németország. 


Konecranes Oyj
Konecranes Oyj
 • Alapítva: 1994 
 • Termék: Nehéz és szabványos emelődaruk és szervizterület 
 • Bevétel: 3.136 milliárd € (2017) 
 • Központ: Hyvinkää, Finnország. 

NCK (Newton Chambers Koehring)
NCK (Newton Chambers Koehring)
 • Alapítva: 1794 
 • Termék: Daruk, pótalkatrészek, gyártás
 • Központ: Selston, Nottinghamshire, Anglia, Egyesült Királyság. 


Palfinger AG
Palfinger AG
 • Alapítva: 1932 
 • Termék: Daruk
 • Bevétel: 1,615,6 millió euró (2018) 
 • Központ: Bergheim, Ausztria 

Priestman Brothers
Priestman Brothers

 • Alapítva: 1870 
 • Termék: Kotrógépek, daruk, kotrógépek. 
 • Központ: Kingston upon Hull, Anglia. 


Ruston-Bucyrus Ltd
Ruston-Bucyrus Ltd

 • Alapítva: 1930
 • Termék: Daruk, pótalkatrészek, gyártás
 • Központ: Selston, Nottinghamshire, Anglia, Egyesült Királyság. Spierings Kranen
Spierings Kranen
 • Alapítva: 1987 
 • Termék: mobil daruk 
 • Központ: Nederland 

Taiyuan Heavy Industry Co., Ltd.
Taiyuan Heavy Industry Co., Ltd.

 • Alapítva: 1950 
 • Termék: Daruk, vonat kerekek, bányászati ​​berendezések, szélturbinák, szén-vegyipari berendezések , hajtóművek, öntvények és öntvények. 
 • Központ: Taiyuan, Shanxi. 

Taylor & Hubbard

Taylor & Hubbard

 • Alapítva: 1896 
 • Termék: Vasúti daruk
Zhenhua
Zhenhua

 • Alapítva: 1992 
 • Termék: daruk és nagy acélszerkezetek. 
 • Szolgáltatási terület: Nemzetközi
 • Központ: Shanghai, Kína. 
 
Belföld

Daruzás Pest megyében
 • Acélterv Kft.
 • Alt-Daru
 • Ács-Gép Generál ZRt.
 • Barnaba Kft.
 • Baumart Kft.
 • Bau-Trans Kft.
 • Borsos Imre Autódarus Vállalkozó
 • CsigaTrans
 • Daru Special
 • Daru System Kft.
 • Deet Kft.
 • Dunagép ZRt.
 • Dunai Nehézrakodó Kft.
 • Ecocranes Kft.
 • Engines Kft.
 • Émuk Kft.
 • Győrfi Daru Kft.
 • Ifjúsági Teher Kft.
 • Konrád Daru Kft.
 • Konzol Kft.
 • KUHN Rakodógép Kft.
 • Lökös Levente és Társa Kft.
 • Koós-Wéber Kft.
 • Mode Trans
 • Niki Daru Kft.
 • One-Bau Bt.
 • Perger Daruzás
 • Prangl Hungária Kft.
 • Tini-Trans Bt.
 • Tamás és Zsolt Kft.
 • Viki Daruzás
 • Vincze Fuvar
 • Zalavári Gépszer Bt.
Daruzás vidéken
 • Autódaru P&P Kft.
 • Autódaruzás
 • Bau-Team Kft.
 • Bodnár-Daru Kft.
 • Cran Bt.
 • Daruber Crane Kft.
 • Daru Győr Kft.
 • Darumarket Kft.
 • Daru-Masters Kft.
 • Darus-Billenős Fuvar
 • Darus-Budai és Fiai Bt.
 • Darus - Nehézgép Kft.
 • Daru-Sped Kft.
 • D-Daru Kft.
 • Eurotrade Kft.
 • Gobal Kertransz Kft.
 • Holonics És Tsa Kft.
 • Honti és Társai Kft.
 • KanizsaKRAN Kft.
 • Kántor Kft.
 • Kárai Trans Kft.
 • Kopecskó és Társa Kft.
 • Kőrösi Transz Kft.
 • Maranello 2001 Építőipari Kft.
 • Megakrán Kft.
 • Németh Daru
 • Pataki Kereskedelmi Kft.
 • R. Nagy József
 • Szindekovics Kft.
 • TESÓ Szállítási és Szolgáltató Kft.
 • Tranz-Ker Kft.
 • Vasi Bér-Gép Kft.
 • Vépfu Kft.


Daru bérlés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
 • Abaújszántó
 • Alsózsolca
 • Borsodnádasd
 • Cigánd
 • Edelény
 • Emőd
 • Encs
 • Felsőzsolca
 • Gönc
 • Kazincbarcika
 • Mezőcsát
 • Mezőkeresztes
 • Mezőkövesd
 • Miskolc
 • Nyékládháza
 • Onga
 • Ózd
 • Pálháza
 • Putnok
 • Rudabánya
 • Sajóbábony
 • Sajószentpéter
 • Sárospatak
 • Sátoraljaújhely
 • Szendrő
 • Szerencs
 • Szikszó
 • Tiszaújváros
 • Tokaj
Daru bérlés Csongrád megyében
 • Csanádpalota
 • Csongrád
 • Hódmezővásárhely
 • Kistelek
 • Makó
 • Mindszent
 • Mórahalom
 • Sándorfalva
 • Szeged
 • Szentes
Daru bérlés Fejér megyében
 • Aba
 • Adony
 • Bicske
 • Bodajk
 • Csákvár
 • Dunaújváros
 • Enying
 • Ercsi
 • Gárdony
 • Martonvásár
 • Mór
 • Polgárdi
 • Pusztaszabolcs
 • Rácalmás
 • Sárbogárd
 • Székesfehérvár
 • Velence
Daru bérlés Győr-Moson-Sopron megyében
 • Beled
 • Csorna
 • Fertőd
 • Fertőszentmiklós
 • Győr
 • Jánossomorja
 • Kapuvár
 • Lébény
 • Mosonmagyaróvár
 • Pannonhalma
 • Sopron
 • Tét
 • Balmazújváros
 • Berettyóújfalu
 • Biharkeresztes
 • Debrecen
 • Derecske
 • Hajdúböszörmény
 • Hajdúdorog
 • Hajdúhadház
 • Hajdúnánás
 • Hajdúsámson
 • Hajdúszoboszló
 • Kaba
 • Komádi
 • Létavértes
 • Nádudvar
 • Nyíradony
 • Polgár
 • Püspökladány
 • Téglás
 • Tiszacsege
 • Vámospércs
Daru bérlés Heves megyében
 • Bélapátfalva
 • Eger
 • Füzesabony
 • Gyöngyös
 • Gyöngyöspata
 • Hatvan
 • Heves
 • Kisköre
 • Lőrinci
 • Pétervására
 • Verpelét
Daru bérlés Jász-Nagykun-Szolnok megyében
 • Abádszalók
 • Szolnok
 • Besenyszög
 • Fegyvernek
 • Jászapáti
 • Jászárokszállás
 • Jászberény
 • Jászfényszaru
 • Jászkisér
 • Karcag
 • Kenderes
 • Kisújszállás
 • Kunhegyes
 • Kunszentmárton
 • Martfű
 • Mezőtúr
 • Rákóczifalva
 • Szolnok
 • Tiszaföldvár
 • Tiszafüred
 • Törökszentmiklós
 • Túrkeve
 • Újszász
Daru bérlés Komárom-Esztergom megyében
 • Ács
 • Bábolna
 • Dorog
 • Esztergom
 • Kisbér
 • Komárom
 • Lábatlan
 • Nyergesújfalu
 • Oroszlány
 • Tát
 • Tata
 • Tatabánya
 • Balassagyarmat
 • Bátonyterenye
 • Pásztó
 • Rétság
 • Tarján
 • Szécsény
Daru bérlés Somogy megyében
 • Balatonboglár
 • Balatonföldvár
 • Balatonlelle
 • Barcs
 • Csurgó
 • Fonyód
 • Igal
 • Kadarkút
 • Kaposvár
 • Lengyeltóti
 • Marcali
 • Nagyatád
 • Nagybajom
 • Siófok
 • Tab
 • Zamárdi
Daru bérlés Tolna megyében
 • Bátaszék
 • Bonyhád
 • Dombóvár
 • Dunaföldvár
 • Gyönk
 • Nagymányok
 • Paks
 • Simontornya
 • Szekszárd
 • Tamási
 • Tolna
Daru bérlés Vas megyében
 • Bük
 • Celldömölk
 • Csepreg
 • Jánosháza
 • Körmend
 • Kőszeg
 • Őriszentpéter
 • Répcelak
 • Sárvár
 • Szentgotthárd
 • Szombathely
 • Vasvár
 • Vép
Daru bérlés Veszprém megyében
 • Ajka
 • Badacsonytomaj
 • Balatonalmádi
 • Balatonfüred
 • Balatonfűzfő
 • Balatonkenese
 • Berhida
 • Devecser
 • Herend
 • Pápa
 • Sümeg
 • Tapolca
 • Várpalota
 • Veszprém
 • Zirc
Daru bérlés Zala megyében
 • Hévíz
 • Keszthely
 • Lenti
 • Letenye
 • Nagykanizsa
 • Pacsa
 • Zalaegerszeg
 • Zalakaros
 • Zalalövő
 • Zalaszentgrót
Daru bérlés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
 • Ajak
 • Baktalórántháza
 • Balkány
 • Csenger
 • Demecser
 • Dombrád
 • Fehérgyarmat
 • Ibrány
 • Kemecse
 • Kisvárda
 • Mándok
 • Máriapócs
 • Mátészalka
 • Nagyecsed
 • Nagyhalász
 • Nagykálló
 • Nyírbátor
 • Nyíregyháza
 • Nyírlugos
 • Nyírmada
 • Nyírtelek
 • Rakamaz
 • Tiszalök
 • Tiszavasvári
 • Újfehértó
 • Vaja
 • Vásárosnamény
 • Záhony
Daru bérlés Bács-Kiskun megyében
 • Bácsalmás
 • Baja
 • Dunavecse
 • Hajós
 • Izsák
 • Jánoshalma
 • Kalocsa
 • Kecel
 • Kecskemét
 • Kerekegyháza
 • Kiskőrös
 • Kiskunfélegyháza
 • Kiskunhalas
 • Kiskunmajsa
 • Kunszentmiklós
 • Lajosmizse
 • Mélykút
 • Solt
 • Soltvadkert
 • Szabadszállás
 • Tiszakécske
 • Tompa
Daru bérlés Baranya megye
 • Bóly
 • Harkány
 • Komló
 • Kozármisleny
 • Mágocs
 • Mohács
 • Pécs
 • Pécsvárad
 • Sásd
 • Sellye
 • Siklós
 • Szentlőrinc
 • Szigetvár
 • Villány

Daru bérlés Békés megye
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Csorvás
 • Dévaványa
 • Elek
 • Füzesgyarmat
 • Gyomaendrőd
 • Gyula
 • Kondoros
 • Körösladány
 • Medgyesegyháza
 • Mezőberény
 • Mezőhegyes
 • Mezőkovácsháza
 • Orosháza
 • Sarkad
 • Szarvas
 • Szeghalom
 • Tótkomlós
 • Újkígyós
 • Vésztő
Daru bérlés Nógrád megye
 • Balassagyarmat
 • Bátonyterenye
 • Pásztó
 • Rétság
 • Salgótarján
 • Szécsény

Szolgáltatások földrajzi lefedetsége Budapesten, mint lehetséges torony daru kölcsönző és bérlési területek, (kezelővel, kezelő nélkül is) ide értendőek. 

Daru bérlés Budapest 1.kület Várkerület
 • Gellérthegy
 • Krisztinaváros
 • Tabán (egy része)
 • Víziváros
Daru bérlés Budapest 2.kerület
 • Adyliget
 • Csatárka
 • Erzsébetliget
 • Hárshegy
 • Hűvösvölgy
 • Kővár
 • Kurucles
 • Lipótmező
 • Pálvölgy
 • Pasarét
 • Rózsadomb
 • Szemlőhegy
 • Széphalom
 • Szépilona
 • Szépvölgy
 • Törökvész
 • Újlak
 • Vérhalom
 • Víziváros
 • Zöldmál
Daru bérlés Budapest 3.kület Óbuda-Békásmegyer
 • Aquincum
 • Aranyhegy
 • Békásmegyer
 • Csillaghegy
 • Csúcshegy
 • Filatorigát
 • Hármashatárhegy
 • Kaszásdűlő
 • Mátyáshegy
 • Mocsárosdűlő
 • Óbuda
 • Óbudaisziget
 • Remetehegy
 • Rómaifürdő
 • Solymárvölgy
 • Táborhegy
 • Testvérhegy
 • Törökkő
 • Újlak (egy része)
 • Ürömhegy
Daru bérlés Budapest 4.kület Újpest
 • Istvántelek
 • Káposztásmegyer
 • Megyer
 • Népsziget
 • Székesdűlő
 • Újpest
Daru bérlés Budapest 5.kület Belváros-Lipótváros
 • Belváros
 • Lipótváros
Daru bérlés Budapest 6.kület Terézváros
 • Terézváros
Daru bérlés Budapest 7.kület Erzsébetváros
 • Erzsébetváros
 • Istvánmező
Daru bérlés Budapest 8.kület Józsefváros
 • Istvánmező
 • Józsefváros
 • Kerepesdűlő
 • Tisztviselőtelep
Daru bérlés Budapest 9.kület Ferencváros
 • Ferencváros
 • Gubacsidűlő
 • József Attila lakótelep
Daru bérlés Budapest 10.kület Kőbánya
 • Felsőrákos
 • Gyárdűlő
 • Keresztúridűlő
 • Kőbánya-Kertváros
 • Kúttó
 • Laposdűlő
 • Ligettelek
 • Népliget
 • Óhegy
 • Téglagyárdűlő
 • Újhegy
Daru bérlés Budapest 11.kület Újbuda
 • Albertfalva
 • Dobogó
 • Gazdagrét
 • Gellérthegy
 • Lágymányos
 • Madárhegy
 • őrmező
 • Örsöd
 • Péterhegy
 • Pösingermajor
 • Sasad
 • Sashegy
 • Spanyolrét
 • Szentimreváros
 • Tabán)
Daru bérlés Budapest 12.kület Hegyvidék (Budapest)
 • Budakeszierdő
 • Csillebérc
 • Farkasrét
 • Farkasvölgy
 • Istenhegy
 • Jánoshegy
 • Kissvábhegy
 • Krisztinaváros (egy része)
 • Kútvölgy
 • Magasút
 • Mártonhegy
 • Németvölgy
 • Orbánhegy
 • Sashegy (egy része)
 • Svábhegy
 • Széchenyihegy
 • Virányos
 • Zugliget
Daru bérlés Budapest 13.kület Angyalföld
 • Újlipótváros
 • Vizafogó
Daru bérlés Budapest 14.kület Zugló
 • Alsórákos
 • Herminamező
 • Istvánmező
 • Kiszugló
 • Nagyzugló
 • Rákosfalva
 • Törökőr
 • Városliget
Daru bérlés Budapest 15.kület Pestújhely
 • Rákospalota
 • Újpalota
Daru bérlés Budapest 16.kület
 • Árpádföld
 • Cinkota
 • Mátyásföld
 • Rákosszentmihály
 • Sashalom
Daru bérlés Budapest 17.kület Rákosmente
 • Akadémiaújtelep
 • Madárdomb
 • Rákoscsaba
 • Rákoscsaba-Újtelep
 • Rákoshegy
 • Rákoskeresztúr
 • Rákoskert
 • Rákosliget
 • Régiakadémiatelep
Daru bérlés Budapest 18.kület Pestszentlőrinc-Pestszentimre
 • Alacskai úti lakótelep
 • Almáskert
 • Bélatelep
 • Belsőmajor
 • Bókaytelep
 • Erdőskert
 • Erzsébettelep
 • Ferihegy
 • Ganzkertváros
 • Ganztelep
 • Gloriett-telep
 • Halmierdő
 • Havanna-telep
 • Kossuth Ferenc-telep
 • Lakatostelep
 • Liptáktelep
 • Lónyaytelep
 • Miklóstelep
 • Rendessytelep
 • Szemeretelep
 • Szent Imre-kertváros
 • Szent Lőrinc-telep
 • Újpéteritelep
Daru bérlés Budapest 19.kület Kispest
 • Kispest
 • Wekerletelep
Daru bérlés Budapest 20.kület Pesterzsébet
 • Gubacsipuszta
 • Kossuthfalva
 • Pacsirtatelep
 • Pesterzsébet
 • Pesterzsébet-Szabótelep
Daru bérlés Budapest 21.kület Csepel
 • Csepel-Belváros
 • Csepel-Kertváros
 • Csepel-Ófalu
 • Csepel-Rózsadomb
 • Csepel-Szabótelep
 • Csillagtelep
 • Erdőalja
 • Erdősor
 • Gyártelep
 • Háros
 • Királyerdő
 • Királymajor
 • Szigetcsúcs
Daru bérlés Budapest 22.kület Budafok-Tétény
 • Baross Gábor-telep
 • Budafok
 • Budatétény
 • Nagytétény
Daru bérlés Budapest 23.kület Soroksár
 • Millenniumtelep
 • Soroksár
 • Soroksár-Újtelep