Daru bérlés

Daruzás, vagy személyemelés? 

Darut, vagy emelőgépet szeretne bérelni? Darukat gyakran bérlenek építkezésen, de építőanyagok és nehéz gépek emelésére, szállítására és mozgatására is. Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! Jó alternatíva anyagok emelésére, leginkább felvonására a minidaru, pókdaru is.

Variálható megoldással rendelkeznek viszont az autódaruk, így kisebb és nagyobb tereheket is tudnak mozgatni. Amennyiben kisebb brigádot, munkáscsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, úgy az ollós emelő javallottSzakemberek emeléséhez, pl:magaslati munkákhoz a kosaras emelőt érdemes választani.

Mikor van szükség toronydarura, és mikor érdemes megrendelni?

Daruzás - Toronydaru bérlése
Ilyen ipari teljesítmény esetében ajánlott a toronydaru bérlése, viszont fontos tudni, hogy a darukat csak anyagok, felszerelések és egyéb tárgyak emelésére használják, de a dolgozók, személyek emelésére nem! A toronydaru általában, ha a földre van rögzítve, a toronydaru nem lehet több mint 265 láb magas. Kiegészítő szerkezeteken felépítve még magasabb is lehet. A legmagasabb kinyúlási hossz körülbelül 230 méter, a maximális súly pedig 19,8 tonna vagy 18 tonna körüli lehet. Toronydaru bérlés >>> 

A Toronydarukat bérbeadó, kölcsönző céget keres?

 PaduRent  ajánlja a TDH Toronydaru Kft-t. aki a magyarországi piacvezetõ toronydaru bérbeadó cégek egyike és jelenleg több, mint 70 különféle paraméterû korszerû toronydarut üzemeltetetnek.

Cégnév: TDH Toronydaru Kft.
http://www.pannon-daru.hu/toronydaru-berles
Ügyvezető: dr. Vonhauser Olivér
Mobil: tel: +36 30 586 3056 Nyitva tartás: Hétköznap: 7:30 - 16:00
Cím: 1203 Budapest, Gubacsi hídfő 6. 

Milyen helyzetben kölcsönözzünk kosaras emelőt?


Kosaras emelő bérlése
A kosaras emelő, boom lift, - funkcióját tekintve személyemelésre alkalmas, illetve kisebb terhek emelésére is. A kosarak teherbírása 100-1000 kg, az emelőkosár modelljétől függően. A kosaras emelők munkamagasság tekintetében a felső határ általában 20 métert, a gémkinyúlását tekintve pedig 5–10 méter. 
Kosaras emelőt is lehet bérelni kezelővel, vagy kezelő nélkül is.

A kosaras emelő gémliftjeinek két vagy több rugalmas csatlakozása van, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak függőlegesen, hanem több síkon is mozogjanak. A kosaras emelő előnye elsősorban az, hogy a nehezen hozzáférhető zónákat is el lehet érni az emelő végén található kosaras megoldással, illetve a gémek szerkezeti lehetőségeivel is. Ezért is alkalmaznak, vagy bérelnek kosaras emelőket főként műszaki, illetve építőipari területeken.  Kosaras emelő bérlés >>>

Kosaras emelőket bérbadó, kölcsönző cégeket keres?

 PaduRent  ajánlja a Blixt Kft.-t, akinél bármelyik emelő (kosaras és ollós, karos, teleszkópos) hosszútávú - minimum 1 havi bérlés esetén 80 km-en belül körzetben - ingyenes  kiszállítással és visszaszállítással biztosítja gépeit rendelkezésére.

Cégnév: Blixt Kft.
http://www.pannon-daru.hu/kosaras-emelo-berles

Ügyvezető: Orosz Ádám
Telefon: 06702427014
E-mail: info@kosarasberles.hurendeles@kosarasberles.hu
Cím: Albertirsa, Irsay Károly u. 4, 2730
Nyitva tartás: Hétfőtől-Szombat 8:00-tól - 18:00.-ig

Mikor jöhet szóba az autódaru, vagy mobildaru bérlés?

Daruzás - Autódaru bérlése és kölcsönzése
Az autódaruk rendkívűl sokaldalú megoldással rendelkeznek. Az autódaru előnyei hogy önjáró, mozgékony, ezért dinamikus munkaterületen is könnyen alkalmazható, újrakonfigurálható a célnak megfelelően. 

Ezzel szemben a klasszikus daruk, például a forgódaruk és a toronydaruk masszívabbak, statikusabbak, ezért kötöttebbek a mobilitás terén az autódarukhoz képest. Autódaru bérlés >>>

 PaduRent  : Az autódaru, mobildaru kölcsönző és bérbeadó cég ajánló kategóriában még jelennek nem tudunk céget ajánlani, köszönjük a megértésüket! Hirdessen Nálunk és olvassa el a hirdetőknek menüpontot.

Mikor a legjobb megoldás egy pókdaru, vagy mini daru lízingelése?

Daruzás - Mini daru pókdaru bérlés
Ha valahol a hozzáférés szűkösebb, vagy maga munkaterület (felállításhoz szükséges hely), ott a pókdaruk dinamikus és variálható megoldásai segítenek, túl azon, hogy valóban igen csekély hely is elegendő a talpazatnak. Ezért is ideális megoldás nehéz anyagok kis helyen történő biztonságos felemelésére és elrendezésére is.

A mini daruk, pókdaruk, olyan kisebb daruk, amelyek legalsó határa segédgém nélkül 5-6 méteres gémtávolságot tudnak biztosítani. Segédgémmel kiegészíthetőek, így a nagyobbak már elérhetik az akár a 20-25 métert is. Tehát konfigurálható, akár egy autódaruval megegyező gémhosszig is.  Pókdaru, mini daru bérlés >>>

 PaduRent  : Az autódaru, mobildaru kölcsönző és bérbeadó cég ajánló kategóriában még jelennek nem tudunk céget ajánlani, köszönjük a megértésüket! Hirdessen Nálunk és olvassa el a hirdetőknek menüpontot.

Mikor jöhet jól egy ollós emelő bérlése?


Daruzás - Ollós emelő bérlése
Helyzetek, amikor biztosan nem darukra, hanem személyemelőkre van szükség: Amennyiben kisebb brigádot, szerelőcsapatot, egy-egy szakembert egy-kétszáz kilós anyaggal, felszereléssel szeretnénk emelni, úgy inkább a kosaras emelő bérlést, vagy az ollós emelő bérlést válasszuk.

Az ollós emelők csak fel és le mozognak.
A keresztezett, „X” mintázatú tartórendszerhez csatlakoztatott platform megemelkedik - kinyílik függőlegesen, amikor a kezelő a kosárból irányítja, és szabályozhatja a magasságot. A világ legnagyobb ollós emelőjének munkamagassága 32 méter, vagyis valamivel több, mint 100 láb. 

Ollós emelők használhatók személyzet, anyagok és felszerelések szállítására különféle munka helyeken, ideértve a raktárokat, az építkezéseket és a gyártóberendezéseket. Ollós emelőt is lehet bérelni kezelővel, vagy kezelő nélkül is. Az önjáró ollós emelők különösen nagy munkaállványt kínálhatnak méretéhez képest. A kompakt, rugalmas, robusztus és nagy terhelhetőség a megfelelő kulcsszavak a gép leírásában. Ollós emelő bérlés >>>

 PaduRent  : Az ollós emelő bérbeadó és kölcsönző cégek kategóriában jelenleg nem tudunk céget ajánlani, megértésüket köszönjük! Hirdessen Nálunk és olvassa el a hirdetőknek menüpontot.

Hogyan válaszunk, béreljünk helyesen darut?


Daru bérlés megbeszélése
Az interneten található bármely daru bérléssel foglalkozó cég nevében közelítőleg elmondható, hogy fontosak az alapvető paraméterek meghatározása a daru bérlés során, hiszen ezen pontok döntik el azt, hogy mely daru típus lesz a legalkalmasabb a kivitelezés szempontjából. Természetesen a legtöbb daru bérlése előtt helyszíni szemle is történik, de érdemes már a daru kezelő szakemberrel, cégekkel ezeket alaposan átbeszélni, legyen csak a legapróbb részletről is szó.

Alapvetően vannak bizonytalanság daruk bérlése során. Az adott bérelni kívánt típusú darut pontosan meg kell határozni a konkrét projektben a bérbeadó részéről is. Nem lehet általánosan említve, kicsi vagy nagy, nem lehet, hogy kis teherhez, vagy nagy teherhez darukat bérelni. 

Pár szó a daru bérlés árairól, befolyásoló tényezőkről, és maga a projekt biztonságáról

Daru vezetőA daru bérléssel foglalkozó cégeknek nagy gyakorlati tapasztalatuk van a daruk telepítése terén, ezért minél jobban átláthatóbb a bérlési projekt, annál kielégítőbb eredmények és pontosabb árak születnek a daru bérlési díjára vonatkozólag is. Az is egy fontos szempont a daru bérlés árát figyelembe véve, hogy daru kezelővel, vagy anélkül kérjük-e bérlést. Képesítés igényel a darukezelés, ezért azt csak olyan személy használhatja, akinek erről vizsgája, képesítése van. A daru kölcsönző cégek szakemberei ezekkel rendelkezniük kell.

A terep, a feladat, és a bérelni kívánt daru kiválasztása: Ha hiba történik a kiválasztás, a daru bérlése során, az jelentős gazdasági veszteséget, sőt balesetekhez is vezethet (nem lett tisztázva a körülvevő környezet, pl: a közlekedési utak, földalatti csővezetékek, a magassága, a környező épületek és jelenléte, vagy a magasfeszültségű vezetékek, akkor azzal maga az építési projekt is ingataggá válhat. Például az adott típusú bérelt daru alkalmazhatatlanná válik a terepviszonyok miatt és ez később derül ki.) 

Természetesen ez egy kooperáció a megrendelő és daru bérbeadó-üzembeadó cég között, így mind a két fél szakmai ismeretének egyesítése az építési projektet is, és magát a daru bérlés folyamatát is sikerre tudja vinni.

Milyen főbb  szempontok alkothatják a daruzás, daru kölcsönzés árát?

A daru kölcsönzés időszaka az egyik meghatározó tényező a bérleti díj meghatározásában. A legtöbb cég hosszútávú bérlés esetén (éves, több hónapos) kedvezményesebb árat tud tenni, mint az eseti, akár napos bérlési megrendelések esetében.

Hol kell daruzni, hova kell kiszállítani a darut?

Árak szempontjából szintén meghatározó a távolság. Minél messzebb kell szállítani egy darut, elviekben annál magasabb a szállítási díj is. Ellenben sok darus cég erre kedvezményt ad. Sőt egyeztetés kérdése az is, hogy csak A pontba, vagy A-B pontba, tehát a teherszállítás le és kipakolásával összekapocsolt-e a daruzási feladat.

Kezelővel, vagy kezelő nélkül rendelünk darut?

További kardinális kérdés a bérlés árával kapcsolatban, hogy magát a darut, emelőgépet képzett darus szakemberrel együtt – tehát kezelővel, vagy kezelő nélkül rendeljük-e meg. Tehát ez is lényeges a daruzási óradíj kiszámításában.

Milyen típusú daru kell az adott építőipari feladathoz?

További szempontok közé tartozik az is a kölcsönzés árképzése során, hogy az adott anyagmozgatási feladathoz milyen darut tud kínálni az adott kölcsönző cég. Sok esetben amit az építőipari vállalkozó, generálkivitelező cég, vagy más területen dolgozó cég elgondol súly szempontjából szükséges gép esetén, az kivitelezhető más géppel is. Ennek értemében az árat nagyban befolyásolja az is, hogy végül milyen típusú daru, vagy emelőgép lesz a célfeladatra alkalmas. Minden daru más-más árképzéssel rendelkezhet, más-más fogyasztást és kezelői szakértelmet igényel. Például az adott megrendelő adott tonnához toronydarut kér, holott az egy erőssebb és magasra nyúló mobildaru is elegendő. Nyilván a daru, emelőgép kölcsönző cégeknek van ebben tapasztalatuk. Sok esetben pedig már a megrendelő is elegendő tapasztalattal bír ezen a téren. Ezért is fontos mindig a hiánytalan egyeztetés.

Csak daruzás, vagy egyéb daruzási munkák is felmerülnek?

Maga a fő feladat mellett kiegészítő feladatok is felmerülhetnek a daruzás során, melyek ismét változtathatják a daru bérlés díját, vagy a daruzás órabérét. Melyek ezek? Például teherszállítás, egyéb rakodói feladatok, szállítás rakodással egybekötve, stb. Ugye ilyen esetben felmerül, hogy nem adott helyre kell szállítani darut, hanem a rakományt is követni kell. Ennek legegyszerűbb módja az olyan daruk, mint amilyenek az autódaruk. Ha erre nincs lehetőség, akkor a bérlés díja a fuvarozást is tartalmazza majd.

Garancia, szerviz, meghibásodás, vagy felelőtlenség?

Végezetül ez is fontos szempont. Felszokott merülni a kaució kérdése, ami indokolt sok esetben, főképpen ott, ahol nincs kezelő, de önmagában is ezek a gépek nagyértékűek, és ha a szerződés alapja utánfizetés, akkor ezt méginkább figyelembe kell venni. A daru kölcsönző cég feladata, hogy a darut működő képessé tegye folyamatosan, viszont lehetnek meghibásodások, például: daruhuzal, daruhorog, daru csiga, daru szerkezet, stb.) Amennyiben ezek a garanciális feladatok részei, úgy azt a szerződés is tartalmazza, amennyiben menetközben történik ilyen eset helytelen használat során, akkor az adhock megbeszélés tárgya, ami az árat változtathatja (például a szerviz finanszírozás a kaucióból.)

Részlet tartalmat idézni oldalunkról, csak aktív forrás linkkel együtt lehetséges!

Nemzetközileg ismertebb daru márkák, brandek magyar nyelvű ismertetője


Külföld

Liebherr
A Liebherr egy magántulajdonban lévő német vállalat, amely világszerte híres a kiváló minőségű és tartós daruiról. A termékválaszték igen széles, de a legeredményesebb szegmens kétségtelenül a daruk gyártása. A Liebherr négyszer nyerte meg az „Év daru” díját, legutóbb pedig a Liebherr MPT Crane-t. A Liebherr első terméke a 9 m-es toronydaru, a TK10 volt. Ma a Liebherr mobil daruk, tengeri daruk, toronydaruk, lánctalpas daruk és egyéb daru modellek gyártására alkalmas gépeket gyárt.
 • Márka: Liebherr
 • Alapítva: 1949
 • Termék: Építőipari és mezőgazdasági gépek, hűtőszekrények, daruk, stb.
 • Kiszolgálási terület: Világszerte
 • Bevétel: 9,845 milliárd euró (2017)
 • Központ: Bulle, Svájc.
HSC

A Hitachi Heavy Industries Construction Crane Company, vagy röviden HSC néven ismert cég 2002-ben alakult. A lánctalpas daruk jobb eredményeket nyújtanak, mert rendkívüli mobilitást biztosítanak, és számos alkalmazásban használhatók. 2005 óta, amikor a HSC elindította az UCX300-at, a terepi kerekes daruját, a vállalat jelentősen megemelte értékesítését.
 • Márka: Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (HSC Crane)
 • Alapítva: 1955
 • Termék: Daruk 
 • Központ: 9-3 Higashi Ueno 6-chome, Taito- ku, Tokió 110-0015 Japán
Manitowoc

A Manitowoc egy másik népszerű daru márka, amely világszerte jelen van a piacon. Az összes ügyfél igényeit kielégíti, négy daru kategóriát gyártva: mobil vagy teleszkópos daruk, emelőkocsi daruk, toronydaruk és emelő daruk. A Manitowoc fejlett és innovatív daru kínálatát nyújtja a világ minden tájáról. A világ egyik legnépszerűbb daru márkájaként a Manitowoc teljes körű ügyfélszolgálati szolgáltatásokat is kínál a világ minden központjában.
 • Márka: Manitowoc Company, Inc
 • Alapítva: 1902
 • Termék: Daruk
 • Bevétel: 1,58 milliárd USD (2017)
 • Központ: 11270 W. Park Place
 • Milwaukee, Wisconsin, Egyesült Államok. 

Hiab

A Hiab világszerte ismert, sokféle típusú daru gyártója. A Cargotec Corporation tulajdonában lévő Hiab különböző emelési és kezelési megoldásokat kínál a szállítás, az elosztás, az erdőgazdálkodás és más alkalmazások számára. A Hiab daruk világszerte használatosak, és jelentősen javítják a hatékonyságot és a termelékenységet.
 • Márka: Hydrauliska Industri AB (Hiab)
 • Alapítva: 1944
 • Termék: Konténerkezelők, erdészeti daruk, teherautóra szerelt targoncák és farokemelők.
 • Központ: Hudiksvall, Svédország

Terex

A Terex Corporation egy olyan világszerte gyártott emelő- és anyagmozgató megoldások gyártója, amely számos iparágra kiterjed, többek között az építőipar, az infrastruktúra, a kőfejtés, az újrahasznosítás, az energia, a bányászat, a szállítás, a finomítás és a közművek. A cég fő üzleti szegmensei a légi munkaállványok, az építőipar, a daruk, az anyagmozgatás és a kikötői megoldások és az anyagfeldolgozás. A Terexnek több mint 22 000 alkalmazottja van, és világszerte gyártó létesítményeket üzemeltet.


Kobelco

A Kobelco Construction Machinery Co. Japán egyik legnagyobb építőipari gépgyártója. A vállalat 1930-ban kezdte meg működését a Kobe Steel részlegeként, és gyártotta az első Japánban épített építőipari gépet, egy elektromos bányászati ​​lapátot. Ma az építőipari gépek széles skáláját gyártja, melyeket világszerte értékesítenek, köztük a lánctalpas darukat is. 1999-ben a vállalat elkülönült a fő Kobe Steel csoporttól, és ma független leányvállalatként működik.
 • Márka: Kobe Steel, Ltd
 • Alapítva: 1905 
 • Termék: Acéltermékek, Titán termékek, Hegesztő robotok és rendszerek, Alumínium és réz termékek, Építőipari és ipari gépek, daruk. 
 • Központ: 2-4, Wakinohama-Kaigandori 2-chome, Chuo-ku, Kobe, Hyogo, 651-8585, Japán. 

XCMG

Az XCMG építőipari berendezéseket gyártó székhelye 1943 óta több mint 70 éves tapasztalattal bír, XCMG ma már a világ legátfogóbb választékát nyújtja. Az XCMG a Top 10-et "rangsorolja" a globális nehézgépiparban. Az XCMG építőipari gépei meglepő felszereltséget rendelkeznek, beleértve a daruk, a földmozgató gépek, a közúti gépek, a kotrógépek, a betongépek, a bányászati ​​gépek, a rakodógépek, a fűrészgépek, a tűzoltó gépek, a nehéz tehergépjárművek, a szennyvíztisztító gépek, a mezőgazdasági gépek és a többit is.


Tadano

Japánban a hidraulikus daruk története 1955-ben kezdődött, a TADANO az OC-2 Truck Crane fejlesztésével. A TADANO a nemzetközi üzleti világ fejlődésével párhuzamosan halad, és erős pozíciót hozott létre a hidraulikus daru értékesítés nemzetközi területén. Most a TADANO célja, hogy új növekedési pályát érjen el azáltal, hogy kiterjeszti üzleti tevékenységét a világ első számú emelőberendezések gyártójává, amely nemcsak a daruk, hanem a mobil fogalmakat is magában foglaló gépek és berendezések számos fajtáját jelenti.


Buckner Heavylift daruk

A Buckner több mint 65 éve megbízható, minőségi és biztonságos szolgáltatást nyújt a kereskedelmi és ipari piacok számára,
és országosan elismert vezető szerepet töltött be az acél / előregyártott iparban és a HeavyLift Crane szolgáltatások területén. Céljuk a bizalom, és az integritás alapján hosszú távú kapcsolatok létrehozása.


Uchimiya Transportation & Engineering

A nehéz és rendkívül terjedelmes áruk szállításának és kezelésének folyamatos javítása révén az Uchimiya mintegy 60 éve dolgozik a szállítással, a nehéz emelő és mérnöki munkákkal.


ABG Infralogistics

Indiában az ABG Cranes először a nemzetközi forrásokból származó daruk szállítására és forgalmazására irányult, és több mint 350 darut rövid idő alatt értékesítette. A nemzetközi szabványokkal párhuzamosan a hazai tervezésű darukra szakosodtak. Ezek az elsők, akik 80 metrikus tonna (MT) hidraulikus lánctalpas darukat építettek Indiában. Most 40MT, 80MT, 100MT, 160MT hidraulikus lánctalpas daruk gyártására szolgálnak. A 275MT hidraulikus lánctalpas daru tervezését és fejlesztését is felkeltették, és a közeljövőben felveszik a „Torony daruk és kikötői daruk”-at.


Deep South Crane & Rigging Company

A családi tulajdonban lévő és 1968 óta működő tevékenység csak egyike azoknak a dolgoknak, amelyek a Deep South Crane & Rigging-t a versenytársak többségétől függetlenül határoznak meg. A legjobb eszközökkel és tehetséggel rendelkeznek, hogy ügyfeleik igényeit kielégítsék, beleértve egy átfogó daru-, szállító- és speciális felszerelést, amely bármilyen méretű projektet képes elvégezni. 

Mivel saját darukat építenek, egyedülálló képességük van arra, hogy egyedi megoldásokat hozzanak létre, és a helyszínen készítsék el őket, így az ügyfelek számára sokkal gyorsabb megoldást kínálnak.


MIC Corporation

A MIC Corporation egy 64 éve működő, vezető japán szolgáltató cég.

Sarilar Heavy Lift & Transport

Szektorának úttörőjeként a SARILAR Group Törökország minden sarkát szolgálja, és a világ minden tájáról a Gebze-i székhelyű İzmir és Mersin fióktelepei segítségével. A cég értékes ügyfelei számára nagy teherbírású megoldásokat kínál, több mint 250 db saját teleszkópos, rácsos és teherautóra szerelt mobil darukkal; és teleszkópos és rácsos emelőmotoros daruk.

A SARILAR Group megoldásokat kínál a projektek szállításával és a nagy teherbírással kapcsolatos hidraulikus platformjaival, amelyek 1224 tonna emelésére és teleszkópos, alacsony ágyas, jumbo-ágyas, lapos ágyú pótkocsira képesek.


Tiong Woon Crane & Transport

Az 1999-ben felsorolt Tiong Woon Corporation Holding (Tiong Woon vagy a Csoport) vezető egyablakos integrált szolgáltatást nyújt elsősorban az olaj- és gáz-, petrolkémiai, infrastrukturális és építőipari szektorban.

A Csoport kezeli a kulcsrakész projekteket a mérnöki, beszerzési és építési (EPC) vállalkozóknak és a projekt tulajdonosoknak a nehéz emelési és szállítási követelmények tervezésétől a kivitelezési szakaszig, amely során a nehézgépeket, daruk szállítják, felemelik és telepítik az ügyfelek létesítményeiben. 

A Tiong Woon szintén rendelkezik saját nehéz- és tehergépkocsival, vontatóhajóival és uszályával, amely lehetővé teszi a Csoport számára az ügyfelek számára kínált integrált szolgáltatások bővítését.


Weldex

A Weldexet 1979-ben alapította a McGilvray család, hogy szállítson darukat építőipari cégeknek Skóciában.
Jelenleg tevékenységük messze túlmutat Skócián és a globális piacokon. Nemcsak a gépek minősége, hanem a biztonságos, sikeres felvonási szolgáltatások minden környezetben történő szállítására is ismertté váltak.
 • Márka: Weldex
 • Alapítva: 1979 
 • Termék : Szállítóterek
 • Kiszolgálási terület:Világszerte 
 • Központ: Skócia. 

Mediaco Lifting

A MEDIACO Group, amely Franciaországban vezető szerepet tölt be az emelés terén, egyedülálló, 70 ügynökségből álló hálózattal rendelkezik, hogy ügyfelei számára minőségi és teljesítmény nélküli páratlan szolgáltatást nyújtson; több mint 700 daruval, 30-1200 tonna kapacitással.


Essex Rental Corp

Az Essex Crane Rental Corp a daru bérbeadás, a használt daru értékesítés és a daru szerviz "szakembere", 
és 40 éven keresztül folyamatosan nőtt a világ egyik legnagyobb rácsos torony és gémfelszerelő flottájává, amibe tartozik több mint 350 daru és egyéb tartozék. Leltárában található energiatermelés, petrolkémia, finomító, vízkezelés és tisztítás, hidak, autópályák, kórházak, hajóépítés és kereskedelem, egyéb építési projekt.


Al Jaber Heavy Lift & Transport

Az Al Jaber Heavy Lift , az Al Jaber Group tagja, a parton és a tengeren az emelési és szállítási szolgáltatások teljes skálájára szakosodott a bérleti és utazási alapoktól egészen a teljesen megtervezett és irányított „gyáralapú” projektek megvalósításáig, amelyek tengeri szállítást, szárazföldi szállítást jelentenek. Fő profil a rakomány szállítása és felállítása a helyszínen erős daruikkal.

Prangl

A modern technológia, a magasan képzett személyzet és a magas szintű tanácsadói kompetenciák éves tapasztalata a Prangl vezető cégévé vált az emelő piacon. A cég közel 50 éves létezésével képes volt az iparági és az ügyfélspecifikus kompetenciákat összekapcsolni az egyes szektorok számára szükséges szakértelem biztosításával.
 • Márka: Prangl
 • Alapítva: 1965 
 • Termék: Daruk
 • Kiszolgálási terület: Világszerte 
 • bevétel: 
 • Központ: Richard-Tauber-Gasse 8, 1230 Wien, Ausztria.

Sanghvi Movers

A Sanghvi Movers Limited a legnagyobb daru kölcsönző cége Indiában,
 és a 8. legnagyobb a világon a Cranes International szerint (2013. június kiadás). A flotta 398 közepes és nagy méretű, nagy teljesítményű hidraulikus teleszkópos és lánctalpas daru, melynek kapacitása 20 MT és 750 MT között van. Munkájuk magában foglalja a kulcsrakész projektek megvalósítását, a jól karbantartott berendezések biztosítását, a szakemberek és a szakképzett munkaerőt.

Tat Hong Holdings

A Tat Hong- t 1970-ben alapították Szingapúrban a daruk és a nehéz berendezések szállítójaként, és 2000 óta szerepel a szingapúri tőzsdén. A több mint 1500 lánctalpas, mobil és torony daru méretei között 50 tonnától 1600 tonnáig terjedő méretben, az összesített űrtartalom szerint rangsorolják az ázsiai-csendes-óceáni térség legnagyobb daru cégének és hetedik világszerte. Világszerte a legnagyobb lánctalpas darukkal is rendelkeznek.

Minden emelő és daru bérlés; aminek története 1964-ben kezdődött egyetlen daruval, és a három testvérnek a minőség és a kiszolgálás iránti elkötelezettsége; az Észak-Amerikában a legnagyobb magántulajdonban lévő daru bérleti és értékesítési tevékenység lett.

Maxim Crane Works

A Maxim Crane Works szakosodott a felvonó berendezések, beleértve a hidraulikus teherautók, a durva terepdaruk, a lánctalpas daruk, a toronydaruk, a hagyományos tehergépkocsi-daruk és a teherautók szállítására.
 Kiterjedt erőforrásaikkal mindegyik ág képes menedzsment, kötélzet, mérnöki munka, szállítás és kiszervezés biztosítására; a Maxim Crane Works szolgáltatásainak az iparágban a legátfogóbbá tétele.
 • Márka: Maxim Crane Works
 • Termék: Daruk 
 • Központ: 840 nyalás PikeWilder, KY 41076, USA. 

ALE

Az 1983-ban alapított ALE jelenleg a világ egyik vezető nemzetközi nehéz- és szállítási vállalkozója, melynek globális hálózata működési központokból és egy nagy, nehéz darukkal, speciális szállítmányozási és szerelési felszereléssel rendelkezik. Mérnöki, nehéz emelő-, szállító-, telepítési, ballaszting-, emelő-, csúszás- és súlymérő szolgáltatások nyújtása világszerte, kivételes projektmenedzsment és mérnöki intelligencia alapján.

Lampson International

A Lampson International több mint 65 éve a világon vezető szerepet tölt be a nehéz tehergépkocsikban és a közlekedésben. Kezdetben kis cégként indultak, gyorsan fejlődtek az Egyesült Államokban és külföldön az egyik leginnovatívabb és legmegbízhatóbb felszerelés- és teljes körű szolgáltatási szolgáltatók közé.
 • Márka: Lampson International
 • Alapítva: 1946 
 • Termék: Heavy Lift Cranes, Transi-Lift daruk (kapacitások 500 tonna 3000 tonna.) 
 • Központ: Kennewick, Washington, USA 

Sarens daru

A Sarens Group világszerte elismert vezető szerepet tölt be a nehéz emelés és a mérnöki szállítás, és a daru kölcsönzés
 területén. A legmodernebb berendezésekkel és értéktervezéssel Sarens ügyfeleinek kreatív megoldásokat kínál a mai nehéz felvonó tevékenységekhez és a közlekedési kihívásokhoz.
 • Márka: Sarens
 • Alapítva: 1921 
 • Termék: Daru kölcsönzés 
 • Kiszolgálási terület: Világszerte 
 • Központ: Wolvertem, Belgium 

Mammoet

A Mammoet már több mint 200 éve ismert a legkorszerűbb daru, és nehéz szállítási berendezések egyedülálló képességéről.
 A bizalmuk 5000 Mammoet- szakembert inspirál , hogy minden nap megtartsák mindezeket, és valóban különbséget tegyenek a világ minden tájáról érkező projektekben.
 • Márka: Mammoet
 • Alapítva: 1807. május 13. 
 • Termék: Logisztika, Nagy teherbírású szolgáltatások, Nehéz szállítási szolgáltatások
 • Üzemeltetési terület: Világszerte 
 • Központ : Utrecht, Hollandia 

DR Cordell & Associates, Inc
 • Alapítva: Fél évszázaddal ezelőtt 
 • Termék: emelők, emelődaruk, emelő daruk, daru vezérlők, rádióvezérlők, emelőelemek és a horog felemelő berendezései és tartozékai. 
 • Szolgáltatási terület: Világszerte
 • Headquarter: 95 W Butler Ave, Chalfont, PA 18914, USA

Gorbel
 • Alapítva: 1977 
 • Termék: daruk és emelőberendezések 
 • Szolgáltatási terület: Világszerte 
 • Központ: 600 Fishers Run, Fishers, NY 14453, USA. 


Cargotec


 • Alapítva: 2005 
 • Termék: nyílászárók, kötőrendszerek, rakománykezelő daruk, RoRo berendezések
 • Szolgáltatás terület: Világszerte 
 • Központ: Helsinki, Uusimaa, Finnország. 

China Ocean Shipping (Group) Company (Cosco)


 • Alapítva: 1961 
 • Termék: Szállítmányozás, hajóépítés, hajóépítés, daruk 
 • Központ: Peking 

Crane Manufacturers Association of America, Inc. (CMAA)
 • Alapítva: 1955 
 • Termék: Daruk
 • Központ: USA 

ENMTP
 • Alapítva: 1983 
 • Termék: Építési és gépipari daruk
 • Központ: Constantine, Algéria. 


Favelle Favco Berhad

 • Termék: Daruk
 • Központ: Lot 586, Jalan Batu Tiga Lama, 41300 Klang, Selangor, Malajzia 

Heavy Equipment Production Company (HEPCO)


 • Alapítva: 1972 
 • Termék: Daru alkatrészek
 • Kiszolgálási terület: Világszerte 
 • Központ : Arak, Irán 


Kirow Ardelt GmbH Eberswalde
 • Alapítva: 1902 
 • Termék: daruk, kikötői felszerelések 
 • Központ: Lipcse, Németország. 


Konecranes Oyj
 • Alapítva: 1994 
 • Termék: Nehéz és szabványos emelődaruk és szervizterület 
 • Bevétel: 3.136 milliárd € (2017) 
 • Központ: Hyvinkää, Finnország. 

NCK (Newton Chambers Koehring)
 • Alapítva: 1794 
 • Termék: Daruk, pótalkatrészek, gyártás
 • Központ: Selston, Nottinghamshire, Anglia, Egyesült Királyság. 


Palfinger AG
 • Alapítva: 1932 
 • Termék: Daruk
 • Bevétel: 1,615,6 millió euró (2018) 
 • Központ: Bergheim, Ausztria 

Priestman Brothers

 • Alapítva: 1870 
 • Termék: Kotrógépek, daruk, kotrógépek. 
 • Központ: Kingston upon Hull, Anglia. 


Ruston-Bucyrus Ltd
 • Alapítva: 1930
 • Termék: Daruk, pótalkatrészek, gyártás
 • Központ: Selston, Nottinghamshire, Anglia, Egyesült Királyság. 


Spierings Kranen
 • Alapítva: 1987 
 • Termék: mobil daruk 
 • Központ: Nederland 

Taiyuan Heavy Industry Co., Ltd.

 • Alapítva: 1950 
 • Termék: Daruk, vonat kerekek, bányászati ​​berendezések, szélturbinák, szén-vegyipari berendezések , hajtóművek, öntvények és öntvények. 
 • Központ: Taiyuan, Shanxi. 

Taylor & Hubbard


 • Alapítva: 1896 
 • Termék: Vasúti daruk


Zhenhua

 • Alapítva: 1992 
 • Termék: daruk és nagy acélszerkezetek. 
 • Szolgáltatási terület: Nemzetközi
 • Központ: Shanghai, Kína. 

Partnerünk a Mascus.hu (Több mint 3 350 000 havi látogatónak köszönhetően, a Mascus a világ leggyorsabban növekedő internetes oldala, használt nehéz gépek és járművek piactere) összefoglaló beszámolója 2019-es évben:

Anyagmozgatás – Mely országokból érkeznek az érdeklődések az anyagmozgató gépek legnagyobb piacaira?

"Az anyagmozgatás szektorban a következő országok használt gépeire magas a nemzetközi kereslet: Dánia, Németország, Hollandia.

Az Egyesült Államokban, Svédországban és az Egyesült Királyságban erős helyi kereslet mutatkozik, amely megközelíti a teljes kereslet felét, vagy az USA esetében (55%) akár meg is haladja azt. Különösen fontos, hogy az Egyesült Királyság a top tíz legtöbb anyagmozgató berendezést hirdető országból nyolcba jelentős számú vételi érdeklődést küld, az ágazat használt eszközeinek kiemelkedően fontos vevőjévé válva ezáltal.

Anyagmozgatás piaca

Megfigyelhető továbbá az Egyesült Államok magas vásárlási szándéka a Franciaországban (14%), Lengyelországban (12%), Németországban (8%), Finnországban (7%), Hollandiában (6%), és Svédországban (5%) hirdetett használt anyagmozgató gépek iránt." 

Forrás és további információk: blog.mascus.hu


Belföld

Daru | Daruzás | Daru bérlés | Daru kölcsönző Budapesten és vidéken - Daru bérbeadás - Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Békéscsaba, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg környékén.


Daru bérlés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
 • Abaújszántó
 • Alsózsolca
 • Borsodnádasd
 • Cigánd
 • Edelény
 • Emőd
 • Encs
 • Felsőzsolca
 • Gönc
 • Kazincbarcika
 • Mezőcsát
 • Mezőkeresztes
 • Mezőkövesd
 • Miskolc
 • Nyékládháza
 • Onga
 • Ózd
 • Pálháza
 • Putnok
 • Rudabánya
 • Sajóbábony
 • Sajószentpéter
 • Sárospatak
 • Sátoraljaújhely
 • Szendrő
 • Szerencs
 • Szikszó
 • Tiszaújváros
 • Tokaj
Daru bérlés Csongrád megyében
 • Csanádpalota
 • Csongrád
 • Hódmezővásárhely
 • Kistelek
 • Makó
 • Mindszent
 • Mórahalom
 • Sándorfalva
 • Szeged
 • Szentes
Daru bérlés Fejér megyében
 • Aba
 • Adony
 • Bicske
 • Bodajk
 • Csákvár
 • Dunaújváros
 • Enying
 • Ercsi
 • Gárdony
 • Martonvásár
 • Mór
 • Polgárdi
 • Pusztaszabolcs
 • Rácalmás
 • Sárbogárd
 • Székesfehérvár
 • Velence
Daru bérlés Győr-Moson-Sopron megyében
 • Beled
 • Csorna
 • Fertőd
 • Fertőszentmiklós
 • Győr
 • Jánossomorja
 • Kapuvár
 • Lébény
 • Mosonmagyaróvár
 • Pannonhalma
 • Sopron
 • Tét
 • Balmazújváros
 • Berettyóújfalu
 • Biharkeresztes
 • Debrecen
 • Derecske
 • Hajdúböszörmény
 • Hajdúdorog
 • Hajdúhadház
 • Hajdúnánás
 • Hajdúsámson
 • Hajdúszoboszló
 • Kaba
 • Komádi
 • Létavértes
 • Nádudvar
 • Nyíradony
 • Polgár
 • Püspökladány
 • Téglás
 • Tiszacsege
 • Vámospércs
Daru bérlés Heves megyében
 • Bélapátfalva
 • Eger
 • Füzesabony
 • Gyöngyös
 • Gyöngyöspata
 • Hatvan
 • Heves
 • Kisköre
 • Lőrinci
 • Pétervására
 • Verpelét
Daru bérlés Jász-Nagykun-Szolnok megyében
 • Abádszalók
 • Szolnok
 • Besenyszög
 • Fegyvernek
 • Jászapáti
 • Jászárokszállás
 • Jászberény
 • Jászfényszaru
 • Jászkisér
 • Karcag
 • Kenderes
 • Kisújszállás
 • Kunhegyes
 • Kunszentmárton
 • Martfű
 • Mezőtúr
 • Rákóczifalva
 • Szolnok
 • Tiszaföldvár
 • Tiszafüred
 • Törökszentmiklós
 • Túrkeve
 • Újszász
Daru bérlés Komárom-Esztergom megyében
 • Ács
 • Bábolna
 • Dorog
 • Esztergom
 • Kisbér
 • Komárom
 • Lábatlan
 • Nyergesújfalu
 • Oroszlány
 • Tát
 • Tata
 • Tatabánya
 • Balassagyarmat
 • Bátonyterenye
 • Pásztó
 • Rétság
 • Tarján
 • Szécsény
Daru bérlés Somogy megyében
 • Balatonboglár
 • Balatonföldvár
 • Balatonlelle
 • Barcs
 • Csurgó
 • Fonyód
 • Igal
 • Kadarkút
 • Kaposvár
 • Lengyeltóti
 • Marcali
 • Nagyatád
 • Nagybajom
 • Siófok
 • Tab
 • Zamárdi
Daru bérlés Tolna megyében
 • Bátaszék
 • Bonyhád
 • Dombóvár
 • Dunaföldvár
 • Gyönk
 • Nagymányok
 • Paks
 • Simontornya
 • Szekszárd
 • Tamási
 • Tolna
Daru bérlés Vas megyében
 • Bük
 • Celldömölk
 • Csepreg
 • Jánosháza
 • Körmend
 • Kőszeg
 • Őriszentpéter
 • Répcelak
 • Sárvár
 • Szentgotthárd
 • Szombathely
 • Vasvár
 • Vép
Daru bérlés Veszprém megyében
 • Ajka
 • Badacsonytomaj
 • Balatonalmádi
 • Balatonfüred
 • Balatonfűzfő
 • Balatonkenese
 • Berhida
 • Devecser
 • Herend
 • Pápa
 • Sümeg
 • Tapolca
 • Várpalota
 • Veszprém
 • Zirc
Daru bérlés Zala megyében
 • Hévíz
 • Keszthely
 • Lenti
 • Letenye
 • Nagykanizsa
 • Pacsa
 • Zalaegerszeg
 • Zalakaros
 • Zalalövő
 • Zalaszentgrót
Daru bérlés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
 • Ajak
 • Baktalórántháza
 • Balkány
 • Csenger
 • Demecser
 • Dombrád
 • Fehérgyarmat
 • Ibrány
 • Kemecse
 • Kisvárda
 • Mándok
 • Máriapócs
 • Mátészalka
 • Nagyecsed
 • Nagyhalász
 • Nagykálló
 • Nyírbátor
 • Nyíregyháza
 • Nyírlugos
 • Nyírmada
 • Nyírtelek
 • Rakamaz
 • Tiszalök
 • Tiszavasvári
 • Újfehértó
 • Vaja
 • Vásárosnamény
 • Záhony
Daru bérlés Bács-Kiskun megyében
 • Bácsalmás
 • Baja
 • Dunavecse
 • Hajós
 • Izsák
 • Jánoshalma
 • Kalocsa
 • Kecel
 • Kecskemét
 • Kerekegyháza
 • Kiskőrös
 • Kiskunfélegyháza
 • Kiskunhalas
 • Kiskunmajsa
 • Kunszentmiklós
 • Lajosmizse
 • Mélykút
 • Solt
 • Soltvadkert
 • Szabadszállás
 • Tiszakécske
 • Tompa
Daru bérlés Baranya megye
 • Bóly
 • Harkány
 • Komló
 • Kozármisleny
 • Mágocs
 • Mohács
 • Pécs
 • Pécsvárad
 • Sásd
 • Sellye
 • Siklós
 • Szentlőrinc
 • Szigetvár
 • Villány

Daru bérlés Békés megye
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Csorvás
 • Dévaványa
 • Elek
 • Füzesgyarmat
 • Gyomaendrőd
 • Gyula
 • Kondoros
 • Körösladány
 • Medgyesegyháza
 • Mezőberény
 • Mezőhegyes
 • Mezőkovácsháza
 • Orosháza
 • Sarkad
 • Szarvas
 • Szeghalom
 • Tótkomlós
 • Újkígyós
 • Vésztő
Daru bérlés Nógrád megye
 • Balassagyarmat
 • Bátonyterenye
 • Pásztó
 • Rétság
 • Salgótarján
 • Szécsény

Szolgáltatások földrajzi lefedetsége Budapesten, mint lehetséges torony daru kölcsönző és bérlési területek, (kezelővel, kezelő nélkül is) ide értendőek. 

Daru bérlés Budapest 1.kület Várkerület
 • Gellérthegy
 • Krisztinaváros
 • Tabán (egy része)
 • Víziváros
Daru bérlés Budapest 2.kerület
 • Adyliget
 • Csatárka
 • Erzsébetliget
 • Hárshegy
 • Hűvösvölgy
 • Kővár
 • Kurucles
 • Lipótmező
 • Pálvölgy
 • Pasarét
 • Rózsadomb
 • Szemlőhegy
 • Széphalom
 • Szépilona
 • Szépvölgy
 • Törökvész
 • Újlak
 • Vérhalom
 • Víziváros
 • Zöldmál
Daru bérlés Budapest 3.kület Óbuda-Békásmegyer
 • Aquincum
 • Aranyhegy
 • Békásmegyer
 • Csillaghegy
 • Csúcshegy
 • Filatorigát
 • Hármashatárhegy
 • Kaszásdűlő
 • Mátyáshegy
 • Mocsárosdűlő
 • Óbuda
 • Óbudaisziget
 • Remetehegy
 • Rómaifürdő
 • Solymárvölgy
 • Táborhegy
 • Testvérhegy
 • Törökkő
 • Újlak (egy része)
 • Ürömhegy
Daru bérlés Budapest 4.kület Újpest
 • Istvántelek
 • Káposztásmegyer
 • Megyer
 • Népsziget
 • Székesdűlő
 • Újpest
Daru bérlés Budapest 5.kület Belváros-Lipótváros
 • Belváros
 • Lipótváros
Daru bérlés Budapest 6.kület Terézváros
 • Terézváros
Daru bérlés Budapest 7.kület Erzsébetváros
 • Erzsébetváros
 • Istvánmező
Daru bérlés Budapest 8.kület Józsefváros
 • Istvánmező
 • Józsefváros
 • Kerepesdűlő
 • Tisztviselőtelep
Daru bérlés Budapest 9.kület Ferencváros
 • Ferencváros
 • Gubacsidűlő
 • József Attila lakótelep
Daru bérlés Budapest 10.kület Kőbánya
 • Felsőrákos
 • Gyárdűlő
 • Keresztúridűlő
 • Kőbánya-Kertváros
 • Kúttó
 • Laposdűlő
 • Ligettelek
 • Népliget
 • Óhegy
 • Téglagyárdűlő
 • Újhegy
Daru bérlés Budapest 11.kület Újbuda
 • Albertfalva
 • Dobogó
 • Gazdagrét
 • Gellérthegy
 • Lágymányos
 • Madárhegy
 • őrmező
 • Örsöd
 • Péterhegy
 • Pösingermajor
 • Sasad
 • Sashegy
 • Spanyolrét
 • Szentimreváros
 • Tabán)
Daru bérlés Budapest 12.kület Hegyvidék (Budapest)
 • Budakeszierdő
 • Csillebérc
 • Farkasrét
 • Farkasvölgy
 • Istenhegy
 • Jánoshegy
 • Kissvábhegy
 • Krisztinaváros (egy része)
 • Kútvölgy
 • Magasút
 • Mártonhegy
 • Németvölgy
 • Orbánhegy
 • Sashegy (egy része)
 • Svábhegy
 • Széchenyihegy
 • Virányos
 • Zugliget
Daru bérlés Budapest 13.kület Angyalföld
 • Újlipótváros
 • Vizafogó
Daru bérlés Budapest 14.kület Zugló
 • Alsórákos
 • Herminamező
 • Istvánmező
 • Kiszugló
 • Nagyzugló
 • Rákosfalva
 • Törökőr
 • Városliget
Daru bérlés Budapest 15.kület Pestújhely
 • Rákospalota
 • Újpalota
Daru bérlés Budapest 16.kület
 • Árpádföld
 • Cinkota
 • Mátyásföld
 • Rákosszentmihály
 • Sashalom
Daru bérlés Budapest 17.kület Rákosmente
 • Akadémiaújtelep
 • Madárdomb
 • Rákoscsaba
 • Rákoscsaba-Újtelep
 • Rákoshegy
 • Rákoskeresztúr
 • Rákoskert
 • Rákosliget
 • Régiakadémiatelep
Daru bérlés Budapest 18.kület Pestszentlőrinc-Pestszentimre
 • Alacskai úti lakótelep
 • Almáskert
 • Bélatelep
 • Belsőmajor
 • Bókaytelep
 • Erdőskert
 • Erzsébettelep
 • Ferihegy
 • Ganzkertváros
 • Ganztelep
 • Gloriett-telep
 • Halmierdő
 • Havanna-telep
 • Kossuth Ferenc-telep
 • Lakatostelep
 • Liptáktelep
 • Lónyaytelep
 • Miklóstelep
 • Rendessytelep
 • Szemeretelep
 • Szent Imre-kertváros
 • Szent Lőrinc-telep
 • Újpéteritelep
Daru bérlés Budapest 19.kület Kispest
 • Kispest
 • Wekerletelep
Daru bérlés Budapest 20.kület Pesterzsébet
 • Gubacsipuszta
 • Kossuthfalva
 • Pacsirtatelep
 • Pesterzsébet
 • Pesterzsébet-Szabótelep
Daru bérlés Budapest 21.kület Csepel
 • Csepel-Belváros
 • Csepel-Kertváros
 • Csepel-Ófalu
 • Csepel-Rózsadomb
 • Csepel-Szabótelep
 • Csillagtelep
 • Erdőalja
 • Erdősor
 • Gyártelep
 • Háros
 • Királyerdő
 • Királymajor
 • Szigetcsúcs
Daru bérlés Budapest 22.kület Budafok-Tétény
 • Baross Gábor-telep
 • Budafok
 • Budatétény
 • Nagytétény
Daru bérlés Budapest 23.kület Soroksár
 • Millenniumtelep
 • Soroksár
 • Soroksár-Újtelep

Leggyakoribb daruzási munkálatok

 • Erőművek építési és karbantartása darukkal
 • Gyárak működésének segítse darukkal
 • Műhelyek külső és belső rakodási munkálatainak segítése darukkal és emeléssel
 • Logisztikai központokban végzett daruzások és emelések
 • Veszélyes anyagok daruzása
 • Hordók, tartályok (vegyi anyagok, egyéb) átemelése)
 • Vasúti, rakparti és hajóról ki és be daruzás
 • Veszélyes favágás kosaras emelőkkel és darukkal
 • Vasszerkezetek be és ki emelése daruzása 
 • Vasanyagok (Fémanyagok) daruzása 
 • Üzemzavarok elhárítása daru segítségével
 • Transzformátorok karbantartás kosaras darukkal 
 • Tetőszigeteléshez darus emelések
 • Tetőelemek daruzása 
 • Teherkötözés darus átrakodással
 • Ipari tartályok daruzása 
 • Szigetelőanyagok daruzása 
 • Tetők (vázak, kész elemek) daruzása 
 • Rönkház daruzása 
 • Reklámtábla emelése 
 • Raklapok daruzása 
 • Mérések darumérleggel 
 • Vázszerkezetek daruzása 
 • Páros emelés és daruzás
 • Nyomdagépek daruzása 
 • Napelemek daruzása 
 • Mobilházak daruzása 
 • Mezőgazdasági daruzás
 • Hordók daruzása
 • Ipari medencék daruzása 
 • Légkezelő (légcserélő, hűtő-fűtő) berendezés daruzása 
 • Betongyűrűk daruzása 
 • Kosaras daruzás
 • Konténer és ipari rakományok daruzása 
 • Klímaberendezések mozgatása, daruzása 
 • Szobrok emelése, daruzása 
 • Készházak részeinek, elemeinek daruzása  
 • Karácsonyfa állítás daruval 
 • Kamionmentés és kiemelés daruval
 • Ipari tartályok és keverőgépek daruzása 
 • Termosztátok mozgatása, daruzása 
 • Gerenda (vas, beton, acél) daruzása 
 • Gépek daruzása 
 • Fröccsöntőgépek daruzása 
 • Folyadékhűtő berendezések, és klíma berendezések daruzása 
 • Faházak emelése, daruzása 
 • Építőanyag daruzása és rakodása
 • Élhajlító gépek daruzása 
 • Elektromos szekrények daruzása 
 • Non-stop esti emelések 
 • daruzás terepen (nehezen hozzáférhető) 
 • darupálya telepítése 
 • Beltéri daruzás 
 • Csarnoképítés daruval 
 • CNC és üzemi gépek daruzása 
 • Épület bontások daruval 
 • Betongyűrű (vezetékek) daruzása 
 • Födémpanelek daruzása 
 • Építőipari elemek daruzása
 • Beton elemek daruzása 
 • Autómentés daruval 
 • Autó emelése és daruzása
 • Szivattyú gépek daruzása 
 • Árnyékoló daruzása 
 • Ablakok, ajtók, kapuk daruzása
 • Acélszerkezetek daruzása 
 • Több tonnás gyári berendezések emelése beltérben (üzemi berendezések stb..)
::::: A lista nem teljes, a bővítés folyamatban::::