Információk

A www.pannon-daru.hu emelési tevékenységet nem folytat, illetve nem rendelkezik gépparkkal. Az oldal jelenleg hiteles és megbízható darus, emelős (és egyéb kapcsolódó) cégeket keres, akik jelen weboldalon, vagy aloldalon saját emelési és darus tevékenységeiket szeretnék hirdetni látogatottság és forgalomnövelés céljából.

Bérlőknek

Keresőknek (bérlőknek) addig is, mint alternatívaként kínáljuk a kidolgozott leírásainkat bérlésekkel, általános tudnivalókkal, és gépekkel kapcsolatban, a későbbi helyes és sikeres választást segítve. 

Bérbeadóknak

Forgalonövelési szándékkal rendelkező cégek tájékozódhatnak a hirdetési követelményekről, árakról és maga a http://www.pannon-daru.hu forgalomnövelői előnyeiről, és eredményeiről. Miért érdemes a http://www.pannon-daru.hu-n hirdetni, mitől jobb, mitől másabb?


Weboldal fejlesztője, és üzemeltetője: Tóth Gergely


Ennek a domainnek a tulajdonosa és üzemeltetője TÓTH GERGELY lett 2019.-évétől. Az előző tulajdonos (Pannon Daru Kft.) lemondott a domain-névről amely felszabadult, mint megvehető és szabad domain.

Bárminemű az előző tulajdonosra és használóra nézve nem tudunk sem kapcsolati, sem pedig más milyen módon felelősséget vállalni, így ennek értelmében a jelenlegi tulajdonos szabad akarata szerint építi fejleszti és kommunikál az oldalon. Bármi itt megjelent információ, ugyanígy visszafele, semmilyen értelemben nem hozható kapcsolatba és nem kérhető semmiben felelősségre az előző tulajdonost tekitve.

Tartalomról: Tartalmat oldalunkról csak a szöveg forrás linkjével együtt lehetséges részletet átvenni, idézni.

A műveket szabadon
Megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában
Átdolgozhatod — származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művkbe építheted be
A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

Nevezd meg!
— A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod az oldalunkra és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.

Ne add el!
— Nem használhatod a művet üzleti célokra.
Így add tovább! — Ha feldolgozod, átalakítod vagy gyűjteményes művet hozol létre a műből akkor a létrejött művet ugyanazon licencfeltételek mellett kell terjesztened mint az eredetit.

Nincsenek további megkötések
— Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések:
Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.