Érdeklődés és egyeztetés

Alkotóról, weboldal tulajdonosról és üzemeltetőről

Tóth Gergely vagyok, weboldalakkal foglalkozó magánszemély. Az oldal korábbi tulajdonosa a Pannon Daru Kft. volt, amely több évtizede már folytatja a daru ipari tevékenységét. Maga a pannon-daru.hu mint webcímet 1 éve vettem át mint magánember, és célom az volt, hogy az említett cég profiljától eltérően, de mégis a daru piacán tartsam továbbra is életbe ezt a honlapot. Tovább dolgozzam, fejlesszem, értékesebbé tegyem, és megalkossak a bérlés témakörében egy igen kidolgozott weboldalt. Tehát maga a pannon-daru.hu egy értékes és megbízható honlap napjainkban a Google és a látogatók tekintetében is.

Készítés során is már kaptam érdeklődéseket daru és emelő bérléssel kapcsolatban, de jeleztem minden kedves érdeklődőnek (számukra hoztam létre ideiglenesen a kereső menüt, és az releváns adsense hirdetéseket), hogy jelenleg az oldallal célom az, hogy megbízható, és hosszútávú hirdetőket találjak, akiknek kínálatát összefésülhetem az oldal jelenlegi tartalmával.

Hosszú éves tapasztalatom szerint ez a legeredményesebb megoldás ahhoz, hogy a kínálat és a kereslet is egymásra tudjon találni.

Ha csak kérdése van, vagy kipróbálná a felületet (amely még azért épülésben van), akkor jelezze azt nyugodtan az alul található űrlapon.
Tartalomról: Tartalmat oldalunkról csak a szöveg forrás linkjével együtt lehetséges részletet átvenni, idézni.

A műveket szabadon
  • Megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában
  • Átdolgozhatod — származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művkbe építheted be
A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

Nevezd meg! — A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod az oldalunkra és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.

Ne add el! — Nem használhatod a művet üzleti célokra.
Így add tovább! — Ha feldolgozod, átalakítod vagy gyűjteményes művet hozol létre a műből akkor a létrejött művet ugyanazon licencfeltételek mellett kell terjesztened mint az eredetit.

Nincsenek további megkötések — Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések: Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.