PaduRent   - (www.pannon-daru.hu) emelési tevékenységet nem folytat, 

Azon dolgozunk, hogy mihamarabb megbízható szolgáltatók legyenek jelen a weboldalon, akikkel azonnal felveheti a kapcsolatot, árait áttekintheti. 

Amennyiben egy aloldalon nem talál hirdetőt, akkor nem tudunk kontaktust biztosítani azon a területen. 

Ilyen esetekben ajánljuk az ott található ismeretterjesztő anyagokat, amely később segítségére lehet.

Megértésüket köszönjük.


Kapcsolat: 

Név: Tóth Gergely
Mobil: 0670-260-0433
Adószám: 555-47376-1-22

A weboldalról:

Ennek a domainnek a tulajdonosa és fejlesztője TÓTH GERGELY (Adószám: 555-47376-1-22) 2019.-évétől. 

Bárminemű az előző tulajdonosra és használóra nézve nem tudunk sem kapcsolati, sem pedig más milyen módon felelősséget vállalni, így ennek értelmében a jelenlegi tulajdonos szabad akarata szerint építi fejleszti és kommunikál az oldalon. Bármi itt megjelent információ, ugyanígy visszafele, semmilyen értelemben nem hozható kapcsolatba és nem kérhető semmiben felelősségre az előző tulajdonost tekitve.

Az itt megjelent hirdetők szolgáltatásaiért felelősséget nem tudunk vállalni.

Tartalomról: 

Tartalmat oldalunkról csak a szöveg forrás linkjével együtt lehetséges részletet átvenni, idézni.

A műveket szabadon: Megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában, Átdolgozhatod — származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művkbe építheted be, A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

Nevezd meg! — A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod az oldalunkra és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.

Ne add el! — Nem használhatod a művet üzleti célokra.
Így add tovább! — Ha feldolgozod, átalakítod vagy gyűjteményes művet hozol létre a műből akkor a létrejött művet ugyanazon licencfeltételek mellett kell terjesztened mint az eredetit.

Nincsenek további megkötések — Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések: Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.

Aloldalak (1): Adatvédelem