Kosaras emelő bérlés


Általános olvasnivalók a kosaras emelő bérléséről és az emelőgépek felhasználhatóságairól

A bérlők részéről a köztudatban személyemelő gépeknek hívnak minden a kosaras emelőket, teleszkópos emelőket, ollós emelőket, stb. A gyakorlatban viszont ezek az emelőgépek eltérnek egymástól, elsősorban a a gémek, meghajtás, célfeladat tekintetében is.

Útmutató az oldal használatához

Keresőknek: Az oldalon látható Adsense hirdetések tartalmaznak daru és emelőgépek bérbeadásával foglalkozó cégeket is. Amennyiben szeretné látni ezeket a cégeket, viszont nem jelenik meg a böngészőjében, úgy kapcsolja ki csak ezen a weboldalon az AdBlockot, vagy egyéb hirdetésgátló bővítményét. Ezekután sikeresen megjelennek Önnek a hirdető cégek elérhetőségei.

Hirdetőknek: Amennyiben Ön hirdetési céllal érkezett az oldalra, úgy van lehetősége fix hirdetéseket is elhelyezni itt, amellyel közvetlenül eltudja érni a bérbeadó gépeket kereső ügyfeleket. Hirdetésekre árajánlatot az operator@pannon-daru.hu- címen tud kérni vagy a megjelenési lehetőségek menüpontban.

Általános: Oldalunkon a kiszolgáló cégek keresése és feltöltése folyamatban van. Az oldal az idő előrehaladtával informatívabbá fog válni az elérhetőségek, árak, gépparkok, és adott cég, vagy cégek bemutatása által.

Kosaras emelő bérlés

A kosaras emelők esetében alapvető gém egy emelőállványból és egy kosárból áll, hosszú, összekapcsolt daruval, amelyet egy hidraulikus emelőrendszer működtet, és földhöz erősített alapzattal (jármű tekintetében).

Időnként az emelőgémet fel lehet szerelni egy teherautóra vagy kisteherautóra, utánfutóra, míg a kosarat-vödröt úgy tervezték, hogy biztonságosan legyen egy olyan embernek (szerelőknek, munkásoknak), akik magasban végeznek munkát.

A kosaras emelő gémliftjeinek két vagy több rugalmas csatlakozása van, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak függőlegesen, hanem több síkon is mozogjanak, így több pontot lehet elérni. A kosaras emelőt rendszeresen használják, amikor a pontos megközelíthetőség alapvető fontosságú, például tűzoltáskor és magas vezetékek és telefonkábelek karbantartásakor (ezeket később hosszasabban taglaljuk), egyéb felhasználásai közé tartozik az ablakmosás, a fa vágása és a festés, reklámtáblák felszerelése, stb.

A kosaras emelő előnye elsősorban az, hogy a nehezen hozzáférhető zónákat is el lehet érni az emelő végén található kosaras megoldással, illetve a gémek szerkezeti lehetőségeivel is. Ezért is alkalmaznak, vagy bérelnek kosaras emelőket főként műszaki, illetve építőipari területeken.

kosarasemelo

Röviden úgy kell elképzelni, mintha a kosaras emelők abban térnének el főként, hogy embernek hány darab könyöke lenne a karján, mondjuk 2, és azt mekkora mértékben tudja kicsavarni, főként mondjuk a kézfejét (kosár). Vagy abban, hogy milyen mértékig tudja a kezét kinyújtani. Ezek a tulajdonságok mindösszesen a nehezen megközelíthető helyek esetén érdekesek, ahol maga az épület kívánja meg az ilyen tekervényes megközelítést.

A kosaras emelő funkcióját tekintve személyemelésre alkalmas, illetve kisebb terhek emelésére is. A kosarak teherbírása 100-1000 kg, az emelőkosár modelljétől függően. Különbség van a műanyag és az alumínium munkakosarak között is.

A kosaras emelők munkamagasság tekintetében a felső határ általában 20 métert, a gémkinyúlását tekintve pedig 5–10 méter. A kisebb kosaras emelők olyan önjáró gépek, amelyet maga a kezelő is, tehát a kosárban dolgozó személy is kezelőszerverek segítségével tud irányítani, így a kívánt magasságba tudja magát emelni, illetve navigálni a nehezen elérhető helyekre is. Az építkezésekben elsősorban önjáró dízelmeghajtású teleszkópos és csuklós emelőket használnak, amelyek üzemi magassága eléri a 12 és 44 métert.

Ezek is mind-mind a kosaras emelők nagy családjához tartoznak, különbségek mindösszesen az emelő kar milyenségében rejlik, így tagolt, teleszkópos, egy, vagy több helyen csuklós megoldásokkal hajlíthatók. Méretüket tekintve a nagyobb kosaras emelők részük a gépjárműnek, a legnagyobbakat pedig félpótkocsiként, ezeket nyerges vontatóval lehet szállítani.

Kosaras emelők típusai

 

Teleszkópos, önjáró emelők

Az önjáró teleszkópos kosaras emelők, mozgathatók a munkaállványról, és jó manőverező képességük jellemzik. Kompakt állapotban vannak, és nem igényelnek külön támasztást.
A felszerelt kosárrúddal könnyű akadályokat áthidalni ezekkel a gépekkel is, és a forgó kosár megkönnyíti a munkát. Kosaras teleszkópos emelőket dízel és elektromos meghajtás között is lehet választani. A teleszkópos kosaras emelő beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Teleszkópos, önjáró emelők

Pótkocsis kosaras emelők

A pótkocsis kosaras emelőket alacsony magasság és alacsony súlybírás jellemzik. Ha a munkaterület kicsi, vagy nem stabil, akkor megfelelő választás a bérlés folyamán. Az emelő részét saját, megfelelő vontató járművel szállíthatják, ezért költséghatékony alternatíva a teherautó munkaállványaira, és környezetbarát 230 V-os vagy akkumulátor-meghajtással rendelkeznek.

Teherautóra szerelt kosaras emelők

Nagyméretű munkakosarat kínálnak, és biztosítják a magas stabilitást, ami sokkal könnyebbé teszi a magasságban történő munkát. A kosarak is cserélhetők, és a speciális műveleteket már nem igényelnek.

kosaras teher autóAnnak érdekében, hogy az objektumon optimálisan lehessen elhelyezkedni, a legtöbb munkaállvány forgatható munkakosárral van felszerelve. A pontos manőverezés és az akadályok áthidalása nem jelent problémát. A teherautó munkaállványai biztonságos állványt és változó tartószélességet biztosíthatnak.

Csuklós kosaras emelő

Keskeny vagy terepjáró kialakításban az emelők, dízel- vagy elektromos meghajtással, beltéri és kültéri használatra is alkalmasak. Nincs elérhetetlen hely ezeknek a kosaras munkaállványoknak. A négykerekű kormánykerék és a négy kerék-meghajtás nagyon manőverezhetővé teszik a csuklós emelőket, és a 36% -os lejtés sem jelent problémát.

Csuklós kosaras emelő (2)

Az illesztések hozzáférést biztosítanak görbe területekhez, és az akadályok leküzdése egyszerű dolog, így lehetővé teszi a durva terepen történő munkát is.

Melyiket béreljem, ollós, pótkocsira szerelt, oszlopos, karos, teleszkópos kosaras emelőt?

A kosaras, vagy ollós emelő kölcsönző cégek nagy tapasztalattal bírnak, ezért a pontos egyeztetés után tudni fogják, hogy melyik kosaras, vagy ollós emelő lesz a legmegfelelőbb az Ön számára. Az viszont könnyen kijelenthető, hogy ha csak függőleges emelésre van szüksége, de behajlásokra nem, akkor az ollós emelő bérlés a legjobb megoldás.

Kosaras és emelők bérlése előtt mely szempontokat érdemes tisztázni?

Munkamagasság: A munkamagasság azt jelenti, hogy az emelő mennyire képes biztonságosan emelni és mozgatni a villákat, gémeket vagy kosarat adott magasságon belül. Tehát a kosaras emelő bérlése során fontos tudni ezeket a paramétereket.

Vízszintes elérés: A következő tényező a vízszintes elérés, vagy az elérhetőség legtávolabbi pontja adott munkamagasságnál. A különféle emelők különböző távolságokat biztosítanak vízszintesen is, attól függően, hogy milyen anyagot szállít, vagy ha személyzetet emel. Ezt is tisztázni kell, de ezt a részt hívhatjuk benyúlási távolságnak is.

Súlykapacitás: Mekkora súlyt fog emelni és mozgatni egyszerre adott munkamagasságban és a vízszintes elérés legtávolabbi pontjain? Ez az emelési súly értéke. A kosaras vagy ollós emelő kölcsönző cégeknek ez a másik legfontosabb szempont, ami alapján választaniuk kell a gépparkjukból, mert típusonként változik a súlykapacitás és terhelhetőség. Előfordulhat az is, hogy csak teheremelési szándékkal bérelne emelőket, akkor már daru bérlésen kell gondolkodni, azokon belül is egyes változatokon. Darun, például toronydarun nem szállítunk személyzetet, ezért a toronydaru bérlés ilyen céllal nem jöhet szóba.

Motor típusa: A kosaras/ollós emelők elektromos, dízel és hibrid motorokat használnak. Beltéri üzemeltetés esetén az elektromos motorok csendesebbek, ezért ajánlottak. A dízelmotorok zajosabbak és gázokat bocsátanak ki, de erősebben teljesítenek a nehezebb felvonóknál. Ezt is érdemes mérlegelni,.

 

Terep: Fontos kérdés a bérlés során az is, hogy egyenetlen felületeken és különböző időjárási körülmények között kell-e alkalmazni a bérelni kívánt emelőt, avagy sem? Ha a válasz igen, akkor javallt terepjárós kosaras, vagy ollós emelőt bérelni, mert ezeket már alapvetően is úgy gyártották, hogy kemény körülmények között is jól működjenek.

Felhasználási célok: Az emelők felhasználhatók olyan iparágakban, mint a gyártás és a raktározás, az építőipar, a közművek, a mezőgazdasági munka, a sürgősségi mentés és a mezőgazdaság.

Árak, árképzés, bérleti díjak: Minél magasabbra kell emelni és minél nehezebb súlyokat (személyzetet, anyagot), annál magasabb a bérlés ára (óradíj) is, hiszen annál nagyobb teljesítményű gépre van szükség. Ugyanez vonatkozik a feladat összetettségére is. Vannak egyszerű, de vannak funkcionáltabb gépek is, amelyeket felül már taglaltunk. Ön mint bérlő a feladatleírásra kapott leírás után tudja igazából azt látni, hogy a projekt mennyire specifikus gépet kíván meg a gyakorlatban.

Például ha a kölcsönző cég vásárolna egy kiadó emelőgépet (kosaras, ollós) , akkor annak az ára is a fenti tényezőktől függően 5000 és 80 000 dollár között változna a funkcionáltság függvényében.

Rendelési távolság, kölcsönzési időtartam, képzett kezelő szakszemélyzet: Forintba nézve a kosaras emelő bérlése, vagy az ollós emelő bérlése esetén is kérdéses lehet még az is, hogy a gépeket kezelővel, vagy kezelő nélkül rendeli meg. Attól is, hogy szállítást is kér-e, és ha igen, akkor az milyen távolságra van.

Sok kosaras emelő bérléssel foglalkozó cég a szállítási díjakra kedvezményt ad a bérlési idő hosszúságától függően. Van olyan eset is hosszú távú bérlés esetén, hogy x-km körzetben díjmentes a kiszállítás x bérleti napnál. Bérleti díjak átlagosan napi 8.000 Ft-tól-15.000 Ft – ig is terjedhetnek. Kedvezmények szinte mindenhol felmerülhetnek, ez egyeztetés (távolság, bérleti időszak) és feladat kérdése.

Milyen feladatokra szoktak rendszeresen kosaras személyemelőket bérelni?

Építés és karbantartás kosaras személyemelőkkel

kosaras emelő

Az építőiparban általában a csuklós és a teleszkópos, karos, oszlopos kosaras emelőket kölcsönzik. Ezek az emelő munkaállványok olyan magasságok elérésére tervezték, amelyet más típusú gépek nem tudnak elérni, mármint a személy és kisebb anyagok emelése terén. A teleszkópos személyemelőket a maximális elérési képességükre tervezték, és a csuklós megoldás is hasznos azokon az építési és karbantartási helyszíneken, ahol a szerkezet nehezen elérhető területeken van.

A csuklós kosaras emelők olyan csuklós karokkal vannak felszerelve, amelyek elérhetik ezeket a szerkezeteket (és azok körül is), hogy hozzáférjenek olyan dolgokhoz, mint a hő- és hűtőegységek, csővezetékek beszerelése és javítása, magas vezetékek elérése, vagy a szerkezeti elemek magasra történő felszerelése, stb. Ezekre a feladatokra a teleszkópos kosaras emelők mind alkalmasak.

Tudni érdemes, hogy ezen típusú kosaras emelők egyenletes és egyenetlen talajon is működhetnek, így alkalmasak a durva természetes terepen és félkész építési területeken is. Az építkezésen végzett munka során nagyon fontos, hogy a emelőgép üzemeltetők magasan képzettek legyenek és tanúsítvánnyal rendelkezzenek.

Elektromos vezetékek javítása kosaras és ollós személyemelőkkel

A teleszkópos emelőgép az elektromos munkákhoz leggyakrabban használt kosaras emelő. Ezt a gépet úgy fejlesztették ki, hogy a leghosszabban a kar elérje a függőleges és vízszintes irányt. A kezelőszervekkel működtető kezelő közvetlenül a munkaterület alatt helyezi el a gém emelőjét, míg egy másik munkavállaló feláll a vödörben vagy a kosárban, és hozzáfér az elektromos vezetékhez.
A villanyszerelők személyemelőket használnak telefon vezetékek, transzformátorok és egyéb berendezések eléréséhez.

elektromos kosar

A személyemelőgép balesetek, köztük a halálos esések fő oka az, hogy az elektromos vezetékek áramütésbe kerülnek, vagy más szerkezeti elembe ütközik! Mindenképp érdemes szakképzett kezelőt is bérleni lehetőség szerint.

Beltéri építkezéseknél és a közös vezetékezési munkáknál az ollós emelőket részesítik előnyben, mivel korlátozott kiterjesztésre van szükség. Más villamos szerelési projekteknél a személyemelőket vezetékvezetéshez, az elektromos csatlakozások rögzítéséhez és a berendezések korszerűsítéséhez használják. A telefonszolgáltatók, az ipari építőipari cégek és még sok cég is használja ezeket az emelő megoldásokat.

Közüzemi munkák kosaras személyemelőkkel

Az elektromos vezetékek javítása általános feladat az emelők üzemeltetői számára, de veszélyes is. Az áramvezetékeknél fennáll annak veszélye, hogy a munkavállalók áramütés alá kerülnek. Az elektromos vezetékekkel való villamos munkák elvégzésekor a kezelőket ki kell képezni. Fontos, hogy legalább 10 méterrel távol maradjanak a vezetékektől, figyelembe kell venni az összes vezetéket a gyakorlatban, és azt is, hogy hogyan kell használni a biztonsági felszereléseket és a megfelelő ruházatot.

Beltéri kiskereskedelmi területeknél és raktárakhoz ollós emelők javasoltak

A személyemelő munkaállványok különböző formájú és méretűek, és sok alkalmazáshoz használhatók. Az ollós emelők mérete kisebb, mint a kosaras emelőké (teleszkópos, csuklós), ezért ezeket gyakran beltérben használják. Az elektromos ollós emelőket keresztező keresztirányú gerendák hajtják meg, és csak függőlegesen, egyenesen az aljzattól nyúlnak ki.

 

Számos kiskereskedelemben használják őket az épület karbantartására és javítására. Számos elektromos ollós emelőt keskeny platformon készítenek, és raktárakban is használják különféle rakományok kezelésére. Nem bocsátanak ki füstöket, így biztonságosak a környezetben lévő emberek és a munkavállalók körül.

Több csomagolóüzemben vannak személyemelő gépek, amelyek dobozokat, csomagokat, berendezéseket és egyéb ipari termékeket tudnak tárolni. Ezeknek a speciális emelőknek nagyobb platformja van, több a pakolási hely.

Biztonsági ellenőrzések kosaras emelőkkel

Gondoljon egy nagy repülőgépre vagy egy hídra. Hogyan jutnak fel oda az szakemberek, hogy rendszeres biztonsági ellenőrzéseket végezzenek? A személyemelők erre a legjobb eszközök, hiszen ezek segítik a mérnökök, ellenőrök és más biztonsági dolgozók feljutását.

Ablakok mosása / javítása kosaras vagy ollós személyemelő gépekkel

Gondolt már arra, hogy a nagy üvegburkolatú épületeket hogyan tisztítják? Nyilván látott már egyes esetekben ipari alpinistákat, de a nagyobb volumenű munkákat már nagyrészt személyemelőkkel végzik. Az önjáró emelőktől a kisebb ollós emelőkig (belső ablakokhoz is használva).

ablakmosás kosaras emelővel iroda

A személyemelőket, a csuklós kosaras emelőt és a teleszkópos kosarasemelőt is úgy állítják össze, hogy egyébként elérhetetlen magasságokat érjenek el. Másik alternatíva az ipari alpinisták munkája, de ez közel sem elegendő, specifikus, vagy célravezető. Tehát nem helyettesíthető, egyenértékű a két megoldás.

A kosaras emelők végén található kosárral vagy vödörrel az ablakok beépítéséhez, javításához és tisztításához szükséges szerszámokat is magával tudja emelni a szakember. Ez például lényeges szempont, a sérülékenység szempontjából, mert ez lényegesen biztonságosabb megoldás, mint például egy üveglapot szélben kötélen leereszteni.

Az ollós emelőket az alacsony és közepes magasságú ablakok mosására és javítására is lehet használni, mivel nagy platformjuk lehetővé teszi több munkavállaló és a nagyszámú szerszám tárolását is.

Ollós emelők csak egyenesen nyúlhatnak fel, tehát közvetlenül a munkaterület alá kell helyezni. Az üzemeltetőknek mozgatniuk kell őket a munkaterületen, hogy az épület összes ablakát meg lehessen mosni, javítani. Ezek a mozdulatok minden esetben irányíthatók a kezelőszerverrel, amely a kosárban (is) található.

Az emelőállványokból és vödrökből származó kiesések a munkavállalók haláleseteinek fő okai, és a védelem megértése kulcsfontosságú az ilyen típusú balesetek megelőzésében, pl: túlzott kihajolások a kosárból, ahelyett hogy az emelővel haladnánk, stb. A személyzet kosárhoz kikötése a gyakorlatban sok kérdést felvet, és ezeket adott típusoknál a biztonsági kézikönyvek taglalják is.

Kertészet, gyümölcsös munkák (magasabb fák esetén) végzése kosaras emelővel

A “cseresznyeszedők – cherrypicker” emelők onnan kapták a nevüket, hogy azokat először gyümölcsösökben történő munkavégzésre, gyümölcs elérésére és szedésére tervezték és használták. Manapság ugyanazon célra használják ezeket, Magyarországon kisebb számmal ugyan. A “cseresznyeszedők” elég keskenyek ahhoz, hogy a gyümölcsfák sorai között működjenek, miközben egy dolgozó a kosárban helyezkedik el.

A bonyolult munkaterületeken, például gyümölcsösökön való navigáláshoz speciális képzés szükséges. Ha a munkavállalókat nem képzik ki és nem képesek felismerni a jelenlévő veszélyeket, akkor növekszik a balesetek kockázata, mint például a felső tárgyakba ütközés, a közelben lévő tárgyak összetörése és a felvonóból való leesés is. Érdemes képzett kezelőt alkalmazni ebben a könnyebbnek látszó feladat esetében is.

Fák, parkok gondozása, gallyazás, favágás kosaras személyemelőkkel

favágás kosaras emelővel

A személyemelő munkaállványok az egyetlen gépek, amelyek elég magasak ahhoz, hogy elérje a magas fákat a személyzet (favágó, arborista). Az arboristák azok a szakemberek, akik fákat másznak, levágják a gallyakat és fákat, és általában lakó- és kereskedelmi ingatlanok környezetében. Semmilyen más berendezés nem teszi lehetővé a fás parkok karbantartását. A fán mászás sok kockázattal jár, és egy személyemelő segíthet a balesetek elkerülésében. Az alpin munkákra azonban időnként szükség van a fán végzett munkákhoz. Sok vállalat úgy gondolja, hogy a munka biztonságos és leghatékonyabb elvégzésének kulcsa az, hogy mindkét megoldás jelen legyen.

Különleges események, rendezvényekhez személyemelőgépék

A személyemelőket gyakran használják a színfalak mögötti különleges elemek felállításához. A munkások emelőkkel felszerelik a világítást a koncertekhez, a hangszórók és a reklámcsíkok felfüggesztéséhez és egyéb. A vidámparkokban is használják ezeket a gépeket. Az emelőket a sportesemények megrendezésekor és megvilágításakor is használnak, számos sporteseményhez használnak. Stadionok esetében a rendőrség is használja ezeket az emelőgépeket hogy figyelemmel kísérjék a tömeget. Így áttekintőbben látnak, mint a stadionban a tömegben, amikor mindenki távozik. Külföldön ez már igen gyakori jelenség. A legtöbb szórakoztató park rendelkezik saját kosaras teleszkópos munkaállvánnyal, mentéshez, hullámvasút szereléshez, stb.

Top 2 kosaras és ollós emelő márka 2019-ben

A megfelelő típusú és márkájú ollós emelő kiválasztása az első lépés, amelyet flottatulajdonosként megtehet a munkahelyi termelékenység és ROI maximalizálása érdekében.

Genie Lift

A Genie lift a világ minden legfontosabb  emelő márkájává nőtte ki magát, amely elektromos, bi-energia és dízelcsuklós gémet, teleszkópos gémemelőket tartalmaz, amelyek képessége 31-től 80 lábig terjedhet.

Személyemelők, ollós emelők, emelőoszlopok, könnyű tornyok és teleszkópos rakodók.

A Genie Lift zászlóshajója legfrissebb verziója, a Genie Lift ™, a GL-4 gokartként, önjáró járműként vagy dollyként használható. Úgy tervezték, hogy jelentős tárgyakat szállítson és fogadjon, kiemeljen a polcokba, HVAC rendszerek és alkatrészek beszerelése és javítása, és rengeteg további feladatra. A GL-4 maximális emelési magassága 5 láb 11 hüvelyk, súlya 500 font.

A Genie Lift Xtra Capacity vonal egy újabb fejlesztés, amely kettős előnnyel rendelkezik, 660 font korlátlan kapacitással. Az S-60 XC-t, amely az Xtra Capacity család tagja, úgy tervezték, hogy a legkülönfélébb emelőfeladatok elvégzésére szolgáljon az építőiparban és az ipari munkaterületeken. Függőlegesen akár 59 láb 8,5 hüvelyk, vízszintesen pedig 50 láb 10 hüvelyk is lehet.

Genie Lift termékek

A Terex Corporation leányvállalata, a Genie emellett számos különféle emelőt, valamint ollós emelőket, függőleges emelőemelőket és teleszkópos targoncákat gyárt:

 • Anyagfelvonók
 • Légi munkaállványok
 • Önjáró ollós emelők
 • Csuklós emelők
 • Teleszkópos szórókeretek
 • Teleszkópos rakodók
 • Egyéb

Mi teszi egyedivé a Genie emelőket?

Elsődleges a munkaerő. A Genie emelők mozgathatók, és csak egy személy kezelheti azokat. Egy másik legfontosabb különbség a mérete. Mivel mozgathatók, a Genie emelőket egyszerűen berakják, szállítják. Elég kicsik ahhoz, hogy lehetővé tegyék a kezelők számára, hogy az alacsony, mennyezettel rendelkező kicsi, zárt területeken is dolgozzanak.

Gyakran használják a raktárakban emelésére és rakodásra, ideértve a számítógépeket, irodai felszereléseket, kis készülékeket és más nehéz vagy nehezebb tárgyakat. Mivel a genie emelők elég kompaktok, hogy beférjenek a keskeny raktári folyosókon, ezért jól használhatók ilyen területeken is.

Snorkel

A Snorkel lehetett az első, a légi munkaállványok gyártója. Küldetésük az, hogy az ollós emelők legnagyobb választékát biztosítsák a különféle akadálymentesség igényeihez, 12 lábtól 125 lábig. A Snorkel gyártók ollós emelőket és légi emelőket, valamint elektromos lemezvágó emelőket, durva terepi vágófelvonókat, mini-vágott felvonókat, sebességfokozatú emelőket, elektromos kosarakat, csuklós munkagépekkel ellátott emelőket, teleszkópos kosarakat, pótkocsi-emelőket, személyzet emelőket, anyagmozgató emelőket gyártanak és fejlesztenek.

Ezek a rakodógépek egyedi tervezésű, szállító teherautók és kompaktak, így a nevük egyszerűen terepjáró teleszkópos rakodók.

A Snorkel elektromost emelője sokoldalú gép , amelynek elérési képessége 17 láb 11 hüvelyk, a platform pedig 11 láb és 11 hüvelyk. A TM12 elektromos ollós emelőt sokféle építési és karbantartási projekthez használják, ideértve a csatornahálózathoz, a HVAC rendszerekhez, az elektromos rendszerekhez és a szerkezetek sokféle munkájához.A Snorkel családba belépő legújabb gép, a Snorkel 660SJ legfeljebb 72 láb, és vízszintesen akár 60 láb 6 hüvelyk is lehet. Képes elérni egy 7 emeletes épület tetejét (kb. 70 láb), és kb. 600 fontot képes befogadni a platformon, hogy számos projektet és feladatot biztosítson.

Snorkel lift termékek a következők:

 • Elektromos ollós emelők
 • Terepjáró ollós emelők
 • Sebességszintek
 • Elektromos kosaras emelők
 • Csuklós kosaras emelők
 • Teleszkópos kosara semelők
 • Utánfutó kosaras emelők
 • Személyemelők

Mi különbözteti meg a Snorkel emelőket a többi emelőtől?

Amellett, hogy a piacon számos legjobb minőségű légi munkaállványt biztosít, a Snorkel arra törekszik, hogy kivételes támogatást és aktuális szolgáltatást nyújtson az ügyfelek számára. A Snorkel nagyon büszke az átfogó ügyfélszolgálatra, a felújítási programra, a műszaki támogatásra, a pótalkatrészek elérhetőségére, és a Snorkel-emelő edzési területére, amely kizárólag a vállalkozásuk számára elérhető.

A Snorkel kifejezett figyelmet biztosít, hogy a kezelők felkészültek legyenek, a felszerelésük biztonságos és megfelelően kezelhetőek, és arra is, hogy a munkaadók mindent megtegyenek a precíz karbantartás érdekében.

Milyen munkákhoz használják a Snorkel emelőket?

Mindegyik Snorkel-emelőt különféle célokra tervezték: építés és karbantartás, masszív
és apró méretű feladatok, valamint beltéri és kültéri munka.

 • Csuklós emelők: Nagyméretű épületekhez való hozzáféréshez, nehézkes külső navigáláshoz.
 • Elektromos gémliftek: A nehéz területekhez való hozzáféréshez, valamint a beltéri építési és karbantartási munkákhoz akkumulátorral.
 • Elektromos ollós emelők: beltéri munkákhoz, például egy bevásárlóközpontban vagy egy nagy konferencia központban.
 • Durva földi ollós emelő: A vidéki terep kezeléséhez és a lapos, könnyen megközelíthető épületek külsejéhez való hozzáféréshez.
 • Teleszkópos emelő: Olyan járatokhoz, ahol a legtöbb függőleges és vízszintes elérési képesség szükséges, gyakran az elektromos hozzáféréshez.
 • Utánfutó és személyi emelő: Mivel két legkényelmesebb és költséghatékonyabb emelőmodell, ezek a légzőcső-felvonók nem igényelnek karbantartást és sokféle feladathoz könnyen kezelhetők.

Leggyakoribb kosaras emelő márkák új és használt témákban az apróhirdető portálokon:

 1. Aerial kosaras emelő
 2. Aichi kosaras emelő
 3. Airo kosaras emelő
 4. Alimak kosaras emelő
 5. Almac kosaras emelő
 6. ATN kosaras emelő
 7. Avia kosaras emelő
 8. Bil-Jax kosaras emelő
 9. Bison kosaras emelő
 10. Bizzocchi kosaras emelő
 11. Bluelift kosaras emelő
 12. Bravi kosaras emelő
 13. Bronto kosaras emelő
 14. Caterpillar kosaras emelő
 15. Cela kosaras emelő
 16. CLAAS kosaras emelő
 17. Comet kosaras emelő
 18. Crown kosaras emelő
 19. CTE kosaras emelő
 20. DAF kosaras emelő
 21. Denka-Lift kosaras emelő
 22. Dingli kosaras emelő
 23. Dino kosaras emelő
 24. EasyLift kosaras emelő
 25. ES kosaras emelő
 26. Europelift kosaras emelő
 27. F.c.walker kosaras emelő
 28. Falcon kosaras emelő
 29. Faraone kosaras emelő
 30. Ford kosaras emelő
 31. France Elevateur kosaras emelő
 32. Geda kosaras emelő
 33. Genie kosaras emelő
 34. GlasLift kosaras emelő
 35. Goman kosaras emelő
 36. Grove kosaras emelő
 37. GSR kosaras emelő
 38. HAB kosaras emelő
 39. Hangcha kosaras emelő
 40. Haulotte kosaras emelő
 41. Hinowa kosaras emelő
 42. Hitachi kosaras emelő
 43. Holland Lift kosaras emelő
 44. Hy-Brid kosaras emelő
 45. Imer kosaras emelő
 46. International kosaras emelő
 47. Isoli kosaras emelő
 48. Iteco kosaras emelő
 49. Iveco kosaras emelő
 50. JCB kosaras emelő
 51. JLG kosaras emelő
 52. KB-Lift kosaras emelő
 53. Kramer kosaras emelő
 54. Liftlux kosaras emelő
 55. Link-Belt kosaras emelő
 56. Magni kosaras emelő
 57. MAN kosaras emelő
 58. Manitou kosaras emelő
 59. Mantall kosaras emelő
 60. Matilsa kosaras emelő
 61. MEC kosaras emelő
 62. Mercedes-Benz kosaras emelő
 63. Merlo kosaras emelő
 64. Mitsubishi kosaras emelő
 65. Movex kosaras emelő
 66. MTB kosaras emelő
 67. Multitel kosaras emelő
 68. Nagano kosaras emelő
 69. Niftylift kosaras emelő
 70. Nissan kosaras emelő
 71. Noblelift kosaras emelő
 72. Oil & Steel kosaras emelő
 73. Omme kosaras emelő
 74. Ommelift kosaras emelő
 75. Other kosaras emelő
 76. Palazzani kosaras emelő
 77. Palfinger kosaras emelő
 78. Paus kosaras emelő
 79. PB kosaras emelő
 80. PB Lifttechnik kosaras emelő
 81. Platform Basket kosaras emelő
 82. Power kosaras emelő
 83. Renault kosaras emelő
 84. Ruthmann kosaras emelő
 85. Scania kosaras emelő
 86. Sinoboom kosaras emelő
 87. SkyJack kosaras emelő
 88. Snorkel kosaras emelő
 89. Socage kosaras emelő
 90. Sumner kosaras emelő
 91. Tadano kosaras emelő
 92. Terex kosaras emelő
 93. Teupen kosaras emelő
 94. TKD kosaras emelő
 95. Toyota kosaras emelő
 96. UpRight kosaras emelő
 97. VERSALIFT kosaras emelő
 98. Volvo kosaras emelő
 99. Wumag kosaras emelő
 100. Youngman kosaras emelő
 101. Aichi kosaras emelő
 102. Airo kosaras emelő
 103. ATN kosaras emelő
 104. Bedford kosaras emelő
 105. Bil-Jax kosaras emelő
 106. Bluelift kosaras emelő
 107. Bravi kosaras emelő
 108. Caterpillar kosaras emelő
 109. Cela kosaras emelő
 110. CLAAS kosaras emelő
 111. Comet kosaras emelő
 112. Cormidi kosaras emelő
 113. CTE kosaras emelő
 114. Denka-Lift kosaras emelő
 115. Dingli kosaras emelő
 116. Dino kosaras emelő
 117. EasyLift kosaras emelő
 118. Europelift kosaras emelő
 119. Falcon kosaras emelő
 120. Falcon Spider kosaras emelő
 121. France Elevateur kosaras emelő
 122. Genie kosaras emelő
 123. Grove kosaras emelő
 124. HAB kosaras emelő
 125. Haulotte kosaras emelő
 126. Hinowa kosaras emelő
 127. Hyster kosaras emelő
 128. IHI kosaras emelő
 129. Imer kosaras emelő
 130. Iteco kosaras emelő
 131. JCB kosaras emelő
 132. JLG kosaras emelő
 133. KB-Lift kosaras emelő
 134. Komatsu kosaras emelő
 135. Leguan kosaras emelő
 136. Liftlux kosaras emelő
 137. Magni kosaras emelő
 138. MAN kosaras emelő
 139. Manitou kosaras emelő
 140. Mantall kosaras emelő
 141. Matilsa kosaras emelő
 142. MEC kosaras emelő
 143. Merlo kosaras emelő
 144. Mitsubishi kosaras emelő
 145. MTB kosaras emelő
 146. Multitel kosaras emelő
 147. Nagano kosaras emelő
 148. Nichiyu kosaras emelő
 149. Niftylift kosaras emelő
 150. Nissan kosaras emelő
 151. Oil & Steel kosaras emelő
 152. Omme kosaras emelő
 153. Ommelift kosaras emelő
 154. Other kosaras emelő
 155. Palazzani kosaras emelő
 156. Palfinger kosaras emelő
 157. Paus kosaras emelő
 158. PB Lifttechnik kosaras emelő
 159. Platform Basket kosaras emelő
 160. Power kosaras emelő
 161. Ruthmann kosaras emelő
 162. Sami kosaras emelő
 163. Sinoboom kosaras emelő
 164. SkyJack kosaras emelő
 165. Snorkel kosaras emelő
 166. Snorkelift kosaras emelő
 167. Socage kosaras emelő
 168. Sumitomo kosaras emelő
 169. Tadano kosaras emelő
 170. TAM kosaras emelő
 171. Terex kosaras emelő
 172. Terex Genie kosaras emelő
 173. Teupen kosaras emelő
 174. TKD kosaras emelő
 175. Toucan kosaras emelő
 176. Toyota kosaras emelő
 177. UpRight kosaras emelő

Leggyakoribb teleszkopós kosaras emelő márkák (új és használtak) az ismertebb apróhirdetési portálokon:

 1. AB teleszkópos emelők
 2. Aerial teleszkópos emelők
 3. Aichi teleszkópos emelők
 4. Airo teleszkópos emelők
 5. Bluelift teleszkópos emelők
 6. Bobcat teleszkópos emelők
 7. Caterpillar teleszkópos emelők
 8. Cela teleszkópos emelők
 9. CLAAS teleszkópos emelők
 10. Comilev teleszkópos emelők
 11. CTE teleszkópos emelők
 12. Custer teleszkópos emelők
 13. Delta teleszkópos emelők
 14. Denka-Lift teleszkópos emelők
 15. Dingli teleszkópos emelők
 16. Dino teleszkópos emelők
 17. Falcon teleszkópos emelők
 18. Faresin teleszkópos emelők
 19. Genie teleszkópos emelők
 20. Grove teleszkópos emelők
 21. HAB teleszkópos emelők
 22. Haulotte teleszkópos emelők
 23. Hinowa teleszkópos emelők
 24. Hitachi teleszkópos emelők
 25. Iveco teleszkópos emelők
 26. JCB teleszkópos emelők
 27. JLG teleszkópos emelők
 28. John Deere teleszkópos emelők
 29. Junjin teleszkópos emelők
 30. Kramer teleszkópos emelők
 31. Kreatec teleszkópos emelők
 32. Landini teleszkópos emelők
 33. Liebherr teleszkópos emelők
 34. Liftlux teleszkópos emelők
 35. Magni teleszkópos emelők
 36. Manitou teleszkópos emelők
 37. Manotti teleszkópos emelők
 38. Marklift teleszkópos emelők
 39. Massey Ferguson teleszkópos emelők
 40. Matilsa teleszkópos emelők
 41. MBB teleszkópos emelők
 42. MEC teleszkópos emelők
 43. Merlo teleszkópos emelők
 44. Multitel teleszkópos emelők
 45. Nagano teleszkópos emelők
 46. Niftylift teleszkópos emelők
 47. Normet teleszkópos emelők
 48. Oil & Steel teleszkópos emelők
 49. Omme teleszkópos emelők
 50. Ommelift teleszkópos emelők
 51. Other teleszkópos emelők
 52. Palazzani teleszkópos emelők
 53. Palfinger teleszkópos emelők
 54. PB Lifttechnik teleszkópos emelők
 55. Power teleszkópos emelők
 56. RAM teleszkópos emelők
 57. Ruthmann teleszkópos emelők
 58. Scanlift teleszkópos emelők
 59. Schäffer teleszkópos emelők
 60. SkyJack teleszkópos emelők
 61. Snorkel teleszkópos emelők
 62. Snorkelift teleszkópos emelők
 63. Terex teleszkópos emelők
 64. Teupen teleszkópos emelők
 65. TKD teleszkópos emelők
 66. UpRight teleszkópos emelők
 67. Weidemann teleszkópos emelők

Leggyakoribb kompakt önjáró kosaras emelő márkák – új és használt (apróhirdetői oldalakból merítve).

 1. Haulotte kompakt önjáró kosaras emelők
 2. Other kompakt önjáró kosaras emelők
 3. Teupen kompakt önjáró kosaras emelők
 4. JLG kompakt önjáró kosaras emelők
 5. Manitou kompakt önjáró kosaras emelők
 6. Bravi kompakt önjáró kosaras emelők
 7. Cela kompakt önjáró kosaras emelők
 8. Denka-Lift kompakt önjáró kosaras emelők
 9. Dingli kompakt önjáró kosaras emelők
 10. Dino kompakt önjáró kosaras emelők
 11. EasyLift kompakt önjáró kosaras emelők
 12. Falcon kompakt önjáró kosaras emelők
 13. Genie kompakt önjáró kosaras emelők
 14. Grove kompakt önjáró kosaras emelők
 15. Hinowa kompakt önjáró kosaras emelők
 16. Imer kompakt önjáró kosaras emelők
 17. Leguan kompakt önjáró kosaras emelők
 18. Magni kompakt önjáró kosaras emelők
 19. Nagano kompakt önjáró kosaras emelők
 20. Niftylift kompakt önjáró kosaras emelők
 21. Oil & Steel kompakt önjáró kosaras emelők
 22. Palazzani kompakt önjáró kosaras emelők
 23. Platform Basket kompakt önjáró kosaras emelők
 24. Ruthmann kompakt önjáró kosaras emelők
 25. SkyJack kompakt önjáró kosaras emelők
 26. Terex Pegson kompakt önjáró kosaras emelők
 27. UpRight kompakt önjáró kosaras emelők

Használt és új kompakt kosaras emelő márkák, amelyet a keresettebb apróhirdetői oldalakon meg lehet találni:

 1. Aichi függőleges kosaras emelők
 2. ATN függőleges kosaras emelők
 3. Balance függőleges kosaras emelők
 4. Bravi függőleges kosaras emelők
 5. Bressel függőleges kosaras emelők
 6. Camac függőleges kosaras emelők
 7. Crown függőleges kosaras emelők
 8. Denka-Lift függőleges kosaras emelők
 9. Dingli függőleges kosaras emelők
 10. Düvelsdorf függőleges kosaras emelők
 11. EasyLift függőleges kosaras emelők
 12. Ebbs & Radinger függőleges kosaras emelők
 13. Faraone függőleges kosaras emelők
 14. Geda függőleges kosaras emelők
 15. Genie függőleges kosaras emelők
 16. Grove függőleges kosaras emelők
 17. Haulotte függőleges kosaras emelők
 18. Hy-Brid függőleges kosaras emelők
 19. JCB függőleges kosaras emelők
 20. JLG függőleges kosaras emelők
 21. Kesla függőleges kosaras emelők
 22. Magni függőleges kosaras emelők
 23. Manitou függőleges kosaras emelők
 24. Mantall függőleges kosaras emelők
 25. MEC függőleges kosaras emelők
 26. Niftylift függőleges kosaras emelők
 27. Nissan függőleges kosaras emelők
 28. Other függőleges kosaras emelők
 29. Pop Up függőleges kosaras emelők
 30. Power függőleges kosaras emelők
 31. Scanclimber függőleges kosaras emelők
 32. Simon függőleges kosaras emelők
 33. SkyJack függőleges kosaras emelők
 34. Snorkel függőleges kosaras emelők
 35. Teupen függőleges kosaras emelők
 36. Torgar függőleges kosaras emelők
 37. Toucan függőleges kosaras emelők
 38. UpRight függőleges kosaras emelők
 39. Wumag függőleges kosaras emelők

Gyakori pótkocsira szerelhető kosaras emelők márkái hirdetői oldalakon, mint használt, vagy új esetén:

 1. Aerial pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 2. Bil-Jax pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 3. Bluelift pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 4. Comet pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 5. CTE pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 6. Denka-Lift pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 7. Dexter pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 8. Dino pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 9. EasyLift pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 10. Europelift pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 11. France Elevateur pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 12. Geda pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 13. Genie pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 14. Goman pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 15. Haulotte pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 16. Herkules pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 17. Hinowa pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 18. JLG pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 19. Leguan pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 20. Matilsa pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 21. MB Crusher pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 22. Multitel pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 23. Niftylift pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 24. Nissan pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 25. Omme pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 26. Ommelift pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 27. Other pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 28. Palfinger pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 29. Paus pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 30. Platform Basket pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 31. Sky High pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 32. SkyJack pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 33. Skyman pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 34. Teupen pótkocsira szerelhető kosaras állványok
 35. UpRight pótkocsira szerelhető kosaras állványok

További oldalak és hirdetési felületek:

Daru bérlés és személyemelő gépek kölcsönzése árakkal

Daruzás, daru bérlés

Daruzás, daru bérlés Daruzás, vagy személyemelés? Darut, vagy emelőgépet szeretne bérelni? Darukat gyakran bérelnek építkezésen, építőanyagok és nehéz gépek emelésére,…

Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlés Tudnivalók a toronydaru bérlési lehetőségeiről A toronydarukra sokoldalú felhasználás jellemző. Alkalmazhatóak kisebb, nagyobb épületek építésénél, ipari üzemeknél, valamint…

Autódaru, mobildaru bérlés bérlés

Autódaru, mobildaru bérlés

Autódaru bérlés Mobildaruk, autódaruk Általános tudnivalók és ismertetők az autódaruzásról és mobildarukról, darus teherautókról és a pótkocsira (utánfutóra) szerelt darukról.…

Mini daru, pókdaru bérlés

Mini daru, pókdaru bérlés

Mini daru bérlés – Pókdaru kölcsönzés Általános tudnivalók a mini darukról és a pókdarukról A mini daruk alkalmazási területe nagyon…

kosaras emelő bérlése

Kosaras emelő bérlés

Kosaras emelő bérlés Általános olvasnivalók a kosaras emelő bérléséről és az emelőgépek felhasználhatóságairól A bérlők részéről a köztudatban személyemelő gépeknek…

Ollós emelő bérlés

Ollós emelő bérlés

Ollós emelő bérlés Ollós emelő, az igazi hidraulikus munkaállvány Általános tudnivalók az ollós emelőkről: Az ollós emelők csak fel és…

daru és személyemelőgép hirdetések és reklámok

Hirdetési felület

Hirdetési felület, reklám lehetőségek Tóth Gergely Adószám: 555-47376-1-22 operator@pannon-daru.hu Betöltés… Hirdetési felületek: Daruzás, daru bérlés Daruzás, daru bérlés Daruzás, vagy…

Adatvédelem

Our Score