Mini daru bérlés, pókdaru bérlés bérlésA mini daruk olyan kisebb daruk, amelyek legalsó határa segédgém nélkül 5-6 méteres gémtávolságot tudnak biztosítani. Segédgémmel kiegészíthetőek, így a nagyobbak már elérhetik az akár a 20-25 métert is. Tehát konfigurálható, akár egy autódaruval megegyező gémhosszig is. Fontos megjegyezni, hogy a minidaruk esetében egyenesen arányos a gémhosszúság a terhelhetőséggel. Hosszabb gémkinyúlás, kisebb teherbírást jelent. A minidaruk elterjedt elnevezése még a pókdaru is, vizuális megjelenése miatt.

Ha valahol a hozzáférés szűkösebb, vagy maga munkaterület (felállításhoz szükséges hely), ott a pókdaruk dinamikus és variálható megoldásai segítenek, túl azon, hogy valóban igen csekély hely is elegendő a talpazatnak. Ezért is ideális megoldás nehéz anyagok kis helyen történő biztonságos felemelésére és elrendezésére is.

A pókdaruk felhasználási területei igen sokrétűek:
  • üvegtáblák emelése,
  • épületeken belül gépek mozgatása, magaslati anyag adagolásgoz tetőkről (fel-le szállításhoz).
A pókdaruk közismertésege fokozatosan hazánkat is eléri, jelenleg még innovációnak számítanak. Igen környezetbarátak, hiszen elektromos típusokban is elérhetőek, amelyek energiatakarékos rendszerrel lettek kombinálva. Újabb pókdaruk alapfelszereltségébe ez már bele tartozik.

Pókdaru | Mini Daru | Pókdaru bérlés | Mini daru bérlés | Mini és Pókdaru bérlés Budapesten és vidéken - Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Békéscsaba, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg környékén.