Mini daru bérlés – Pókdaru kölcsönzés


Általános tudnivalók a mini darukról és a pókdarukról

darus reklám engedélyezése  Kérjük engedélyezze a hirdetők megjelenítését böngészőjében, az adblock kikapcsolásával (csak ezen a weboldalon), más esetben nem tudja a hirdetőket megtekinteni és elérni.

A mini daruk alkalmazási területe nagyon változatos. A hajtás típusától, méretétől és konstrukciójától függően a mini daru alkalmas épületekben, ipari csarnokokban, de a városban és a szabadban is.

lántalpas pókdaru mini daru

A gumiabroncsos modelleket mobilitása jellemzi. A helye nagyon rugalmas és a rakomány könnyen szállítható az építkezésen.

A tökéletes darutípus közepes és kisebb generálkivételező cégek számára is!

A mini daruk nagyobb verziói szintén nagyon mobilak, és az üzembe helyezés után bármikor könnyen meg lehet változtatni a helyzetüket.

Nagy teljesítményüket még egyenetlen terepen is lenyűgöző. A kicsi mini daruk nagyon könnyen szállíthatóak, és kompakt méreteiknek köszönhetően optimálisan működtethetők még épületelemeken is, amelyek nehezen férhetőek hozzá.

Ezzel időt és költségeket takarít meg az építkezésen.

A modern és innovatív mini darukról, pókdarukról, vagyis a mini pókdarukról pár szóban

A mini daruk olyan kisebb daruk, amelyek legalsó határa segédgém nélkül 5-6 méteres gémtávolságot tudnak biztosítani. Segédgémmel kiegészíthetőek, így a nagyobbak már elérhetik az akár a 20-25 métert is. Tehát konfigurálható, akár egy autódaruval megegyező gémhosszig is. Fontos megjegyezni, hogy a minidaruk esetében egyenesen arányos a gémhosszúság a terhelhetőséggel. Hosszabb gémkinyúlás, kisebb teherbírást jelent. A minidaruk elterjedt elnevezése még a pókdaru is, vizuális megjelenése miatt.

A komplex kisdaru

Ha valahol a hozzáférés szűkösebb, vagy maga munkaterület (felállításhoz szükséges hely), ott a pókdaruk dinamikus és variálható megoldásai segítenek, túl azon, hogy valóban igen csekély hely is elegendő a talpazatnak. Ezért is ideális megoldás nehéz anyagok kis helyen történő biztonságos felemelésére és elrendezésére is.

A darus pókdaruval dolgozik

A pókdaruk, minidaruk felhasználási területei igen sokrétűek kültéren és beltéren is, illetve adott szakmákban is egyre jobban elterjedt, ilyen például a nagyobb ablakok, üvegfelületek beszerelések, épületeken belül gépek mozgatása, magaslati anyag adagolása tetőkről (fel-le szállításhoz).

Innovatívnak számítanak még a pókdaruk és bérlésük is

A pókdaruk közismertsége fokozatosan hazánkat is eléri, jelenleg még innovációnak számítanak. Igen környezet barátak, hiszen elektromos típusokban is elérhetőek, amelyek energiatakarékos rendszerrel lettek kombinálva.  Újabb pókdaruk alapfelszereltségébe ez már bele tartozik.

Pókdaru emelés közben

A mini darukat elektromos vagy belsőégésű motorok hajtják, gyakran kombinált hajtásokkal is. Bizonyos maximális teherbírású mini daruk kombinálva vannak a különféle típusú készülékekkel. Például kölcsönözhet olyan mini darukat, amelyek akár 1,8, 2,0 vagy 2,40 t terhelést is tudnak szállítani.

Ezenkívül a minidarunak a maximális kampómagasság 1 és 15 m között lehet. Maximális oldalirányú távolság 3,50 és 11,90 m között változik, gémhosszuk 5,50 vagy 13,30 m. Ezek a nagyon különböző tulajdonságok lehetővé teszik a mini daruk szinte bármilyen környezetben történő használatát. A minidaru méretei és a futókar szélessége különböznek. Ezt figyelembe kell venni szállítás és összeszerelés során.

A mini daruk alkalmasak kültéri és beltéri használatra egyaránt

Fontos szempont a meghajtó típusa. Az akkumulátor-meghajtót nagyfokú rugalmasság jellemzi, mivel a mini darut az áramforrástól függetlenül lehet használni.

A dízelüzemű hajtás különösen nagy teljesítményű, és elsősorban kültéri használatra készült. Az elektromos daru beltérben is használható, nem bocsát ki szennyező anyagokat és csendes.

Apróhirdető portálokon leggyakoribb eladó, új és használt mini daru – pókdaru márkák

 1. Other mini daru
 2. Unic mini daru
 3. JMG mini daru
 4. Maeda mini daru
 5. Jekko mini daru
 6. Atlas mini daru
 7. Befard mini daru
 8. Böcker mini daru
 9. Geda mini daru
 10. Herkules mini daru
 11. Hoeflon mini daru
 12. Kato mini daru
 13. Liebherr mini daru
 14. Locatelli mini daru
 15. New Holland mini daru
 16. Sankoo mini daru
 17. Tadano mini daru
 18. Valla mini daru
 19. XCMG mini daru

Szolgáltatási területek – pókdaruzás

Pókdaru | Mini Daru | Pókdaru bérlés | Mini daru bérlés | Mini és Pókdaru bérlés Budapesten és vidéken – Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Békéscsaba, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg környékén.

További oldalak:

Daru bérlés és személyemelő gépek kölcsönzése árakkal

Daruzás, daru bérlés

Daruzás, daru bérlés Daruzás, vagy személyemelés?   Kérjük engedélyezze a hirdetők megjelenítését böngészőjében, az adblock kikapcsolásával (csak ezen a weboldalon),…

Toronydaru

Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlés Tudnivalók a toronydaru bérlési lehetőségeiről   Kérjük engedélyezze a hirdetők megjelenítését böngészőjében, az adblock kikapcsolásával (csak ezen a…

Autódaru bérlés

Autódaru, mobildaru bérlés

Autódaru bérlés Mobildaruk, autódaruk   Kérjük engedélyezze a hirdetők megjelenítését böngészőjében, az adblock kikapcsolásával (csak ezen a weboldalon), más esetben…

Mini daru, pókdaru bérlés

Mini daru bérlés – Pókdaru kölcsönzés Általános tudnivalók a mini darukról és a pókdarukról   Kérjük engedélyezze a hirdetők megjelenítését…

kosaras emelők sorban állnak bérlésre

Kosaras emelő bérlés

Kosaras emelő bérlés Hirdetések kosaras emelés témában   Kérjük engedélyezze a hirdetők megjelenítését böngészőjében, az adblock kikapcsolásával (csak ezen a…

Ollós emelők kölcsönzéséről

Ollós emelő bérlés

Ollós emelő bérlés Ollós emelő, az igazi hidraulikus munkaállvány   Kérjük engedélyezze a hirdetők megjelenítését böngészőjében, az adblock kikapcsolásával (csak…

daru hirdetések és reklámok

Hirdetőknek

Szolgáltatásunk átmenetileg szünetel

gdpr - adatvedelem

GDPR Adatvédelmi tájékoztatás

Az adatkezelési tájékoztató célja Tóth Gergely ( 555-47376-1-22, a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen…

Our Score