Mini daru bérlés – Pókdaru kölcsönzés


Általános tudnivalók a mini darukról és a pókdarukról

A mini daruk alkalmazási területe nagyon változatos. A hajtás típusától, méretétől és konstrukciójától függően a mini daru alkalmas épületekben, ipari csarnokokban, de a városban és a szabadban is.

Útmutató az oldal használatához

Keresőknek: Az oldalon látható Adsense hirdetések tartalmaznak daru és emelőgépek bérbeadásával foglalkozó cégeket is. Amennyiben szeretné látni ezeket a cégeket, viszont nem jelenik meg a böngészőjében, úgy kapcsolja ki csak ezen a weboldalon az AdBlockot, vagy egyéb hirdetésgátló bővítményét. Ezekután sikeresen megjelennek Önnek a hirdető cégek elérhetőségei.

Hirdetőknek: Amennyiben Ön hirdetési céllal érkezett az oldalra, úgy van lehetősége fix hirdetéseket is elhelyezni itt, amellyel közvetlenül eltudja érni a bérbeadó gépeket kereső ügyfeleket. Hirdetésekre árajánlatot az operator@pannon-daru.hu- címen tud kérni vagy a megjelenési lehetőségek menüpontban.

Általános: Oldalunkon a kiszolgáló cégek keresése és feltöltése folyamatban van. Az oldal az idő előrehaladtával informatívabbá fog válni az elérhetőségek, árak, gépparkok, és adott cég, vagy cégek bemutatása által.

lántalpas pókdaru mini daru

A gumiabroncsos modelleket mobilitása jellemzi. A helye nagyon rugalmas és a rakomány könnyen szállítható az építkezésen.

A tökéletes darutípus közepes és kisebb generálkivételező cégek számára is!

A mini daruk nagyobb verziói szintén nagyon mobilak, és az üzembe helyezés után bármikor könnyen meg lehet változtatni a helyzetüket.

Nagy teljesítményükkel az egyenetlen terepen a pókdaruk, minidaruk lenyűgöző látványt nyújtanak. A kicsi mini daruk nagyon könnyen szállíthatóak, és kompakt méreteiknek köszönhetően optimálisan működtethetők még épületelemeken is, amelyek nehezen férhetőek hozzá.

Ezzel időt és költségeket takarít meg az építkezésen.

A modern és innovatív mini darukról, pókdarukról, vagyis a mini pókdarukról pár szóban

A mini daruk olyan kisebb daruk, amelyek legalsó határa segédgém nélkül 5-6 méteres gémtávolságot tudnak biztosítani. Segédgémmel kiegészíthetőek, így a nagyobbak már elérhetik az akár a 20-25 métert is. Tehát konfigurálható, akár egy autódaruval megegyező gémhosszig is. Fontos megjegyezni, hogy a minidaruk esetében egyenesen arányos a gémhosszúság a terhelhetőséggel. Hosszabb gémkinyúlás, kisebb teherbírást jelent. A minidaruk elterjedt elnevezése még a pókdaru is, vizuális megjelenése miatt.

A komplex kisdaru

Ha valahol a hozzáférés szűkösebb, vagy maga munkaterület (felállításhoz szükséges hely), ott a pókdaruk dinamikus és variálható megoldásai segítenek, túl azon, hogy valóban igen csekély hely is elegendő a talpazatnak. Ezért is ideális megoldás nehéz anyagok kis helyen történő biztonságos felemelésére és elrendezésére is.

A darus pókdaruval dolgozik

A pókdaruk, minidaruk felhasználási területei igen sokrétűek kültéren és beltéren is, illetve adott szakmákban is egyre jobban elterjedt, ilyen például a nagyobb ablakok, üvegfelületek beszerelések, épületeken belül gépek mozgatása, magaslati anyag adagolása tetőkről (fel-le szállításhoz).

Innovatívnak számítanak még a pókdaruk és bérlésük is

A pókdaruk közismertsége fokozatosan hazánkat is eléri, jelenleg még innovációnak számítanak. Igen környezet barátak, hiszen elektromos típusokban is elérhetőek, amelyek energiatakarékos rendszerrel lettek kombinálva.  Újabb pókdaruk alapfelszereltségébe ez már bele tartozik.

Pókdaru emelés közben

A mini darukat elektromos vagy belsőégésű motorok hajtják, gyakran kombinált hajtásokkal is. Bizonyos maximális teherbírású mini daruk kombinálva vannak a különféle típusú készülékekkel. Például kölcsönözhet olyan mini darukat, amelyek akár 1,8, 2,0 vagy 2,40 t terhelést is tudnak szállítani.

Ezenkívül a minidarunak a maximális kampómagasság 1 és 15 m között lehet. Maximális oldalirányú távolság 3,50 és 11,90 m között változik, gémhosszuk 5,50 vagy 13,30 m. Ezek a nagyon különböző tulajdonságok lehetővé teszik a mini daruk szinte bármilyen környezetben történő használatát. A minidaru méretei és a futókar szélessége különböznek. Ezt figyelembe kell venni szállítás és összeszerelés során.

A mini daruk alkalmasak kültéri és beltéri használatra egyaránt

Fontos szempont a meghajtó típusa. Az akkumulátor-meghajtót nagyfokú rugalmasság jellemzi, mivel a mini darut az áramforrástól függetlenül lehet használni.

A dízelüzemű hajtás különösen nagy teljesítményű, és elsősorban kültéri használatra készült. Az elektromos daru beltérben is használható, nem bocsát ki szennyező anyagokat és csendes.

Apróhirdető portálokon leggyakoribb eladó, új és használt mini daru – pókdaru márkák

 1. Other mini daru
 2. Unic mini daru
 3. JMG mini daru
 4. Maeda mini daru
 5. Jekko mini daru
 6. Atlas mini daru
 7. Befard mini daru
 8. Böcker mini daru
 9. Geda mini daru
 10. Herkules mini daru
 11. Hoeflon mini daru
 12. Kato mini daru
 13. Liebherr mini daru
 14. Locatelli mini daru
 15. New Holland mini daru
 16. Sankoo mini daru
 17. Tadano mini daru
 18. Valla mini daru
 19. XCMG mini daru

Szolgáltatási területek – pókdaruzás

Pókdaru | Mini Daru | Pókdaru bérlés | Mini daru bérlés | Mini és Pókdaru bérlés Budapesten és vidéken – Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Békéscsaba, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg környékén.

További oldalak és hirdetési felületek:

Daru bérlés és személyemelő gépek kölcsönzése árakkal

Daruzás, daru bérlés

Daruzás, daru bérlés Daruzás, vagy személyemelés? Darut, vagy emelőgépet szeretne bérelni? Darukat gyakran bérelnek építkezésen, építőanyagok és nehéz gépek emelésére,…

Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlés Tudnivalók a toronydaru bérlési lehetőségeiről A toronydarukra sokoldalú felhasználás jellemző. Alkalmazhatóak kisebb, nagyobb épületek építésénél, ipari üzemeknél, valamint…

Autódaru, mobildaru bérlés bérlés

Autódaru, mobildaru bérlés

Autódaru bérlés Mobildaruk, autódaruk Általános tudnivalók és ismertetők az autódaruzásról és mobildarukról, darus teherautókról és a pótkocsira (utánfutóra) szerelt darukról.…

Mini daru, pókdaru bérlés

Mini daru, pókdaru bérlés

Mini daru bérlés – Pókdaru kölcsönzés Általános tudnivalók a mini darukról és a pókdarukról A mini daruk alkalmazási területe nagyon…

kosaras emelő bérlése

Kosaras emelő bérlés

Kosaras emelő bérlés Általános olvasnivalók a kosaras emelő bérléséről és az emelőgépek felhasználhatóságairól A bérlők részéről a köztudatban személyemelő gépeknek…

Ollós emelő bérlés

Ollós emelő bérlés

Ollós emelő bérlés Ollós emelő, az igazi hidraulikus munkaállvány Általános tudnivalók az ollós emelőkről: Az ollós emelők csak fel és…

daru és személyemelőgép hirdetések és reklámok

Hirdetési felület

Hirdetési felület, reklám lehetőségek Tóth Gergely Adószám: 555-47376-1-22 operator@pannon-daru.hu Betöltés… Hirdetési felületek: Daruzás, daru bérlés Daruzás, daru bérlés Daruzás, vagy…

Adatvédelem

Our Score