Ollós emelő bérlés


 PaduRent  : Sajnáljuk, az ollós emelő bérlés oldalunkon jelenleg nem található hirdető (azon dolgozunk, hogy mihamarabb megbízható szolgáltatók legyenek jelen a weboldalon, akikkel azonnal felveheti a kapcsolatot, áraikat áttekintheti). Megértésüket köszönjük!

HirdetésTóth Gergely - 0670/260-04-33; vagy a reklam.kapcsolat@gmail.com címen.
Az oldalon, aloldalakon lehet hirdetni a tartalmakban, illetve teljes szöveges, képes bemutatkozóval is (árakkal elérhetőségekkel együtt.). Szükség esetén az oldalról további információkat a hirdetőknek menüpontban olvashat.


Általános olvasni, és tudnivalók az ollós emelők, hidraulikus munkaállványokról és azok bérléséről.

Ollós emelő - az igazi hidraulikus munkaállvány

Az ollós emelők csak fel és le mozognak. A keresztezett, „X” mintázatú tartórendszerhez csatlakoztatott platform megemelkedik - kinyílik függőlegesen, amikor a kezelő a kosárból irányítja, és szabályozhatja a magasságot. 

A világ legnagyobb ollós emelőjének munkamagassága 32 méter, vagyis valamivel több, mint 100 láb. 

Ollós emelők használhatók személyzet, anyagok és felszerelések szállítására különféle munka helyeken, ideértve a raktárokat, az építkezéseket és a gyártóberendezéseket. Az önjáró ollós emelők különösen nagy munkaállványt kínálhatnak méretéhez képest. 

A kompakt, rugalmas, robusztus és nagy terhelhetőség a megfelelő kulcsszavak a gép leírásában. 

Beltérben vagy kültérben minden lehetséges. Néhány modell kiegyenlíthető, ami azt jelenti, hogy a talaj szabálytalanságai rugalmasan követi, lehetővé téve ezzel a vízszintes működést. Egyenetlen terep esetén, mint alternatív megoldásként sokszor felmerül az ollós emelővel történő munkavégzés. 

Az ollós emelők általában nagyobb kosárfelületet kínálnak, mint a kosaras emelők (teleszkópos, stb…), de csak függőlegesen meghosszabbíthatók és alacsony magasságokat érhetnek el (6-33 m munkamagasság). Léteznek "toldások" a magasságok emelésére, mindegyik fenti típus esetén. 

Építkezési állványok és az ollós emelők (önműködő hidraulikus munkaállvány) összehasonlítása

Az ollós emelők nyilvánvalóan sokkal biztonságosabbak, mint az állványok. A magasságban történő munkához nagy figyelmet kell fordítani a biztonságra. 

Az állványzatot (pl: manuálisan felépített) továbbra is gyakran használják a festés, az ablakmosás, az épületkarbantartás és az egyéb iparágakban. És a szakemberek továbbra is vitatják annak érdemeit és hátrányait. 

Az a tény azonban az, hogy az ollós emelők biztonságosabbá teszik a 60 láb magasságban történő munkát. 

Íme 6 ok, amelyek alapján az ollós emelők (önműködő hidraulikus munkaállványok) jobbak a manuálisan összeszerelhető klasszikus állványoknál (vas, alumínium, acél, fa, műanyag, fa, stb.)


Nagyobb hozzáférést biztosít: A személyemelők korai napjaiban az ollós emelők korlátozott alkalmazásúak voltak az állványokhoz képest. Manapság szinte bárhol fel lehet használni az állványszerkezetet. Az új funkciók, mint például a terepjáró kerekek, az önszintező és a síneken lévő ollós emelők, lehetővé teszik számukra, hogy olyan helyeken működjenek, ahol korábban nem tudtak. Gyakorlatban az ollós emelők szinte bárhol tudnak dolgozni, emelni, ahol az állványozásra nincs lehetőség, vagy nehezen kivitelezhető.

Ollós emelő állványként

Biztonságosabb a munkavállalók számára: Az állványok és a létrák kockázatosak és nem biztosítanak annyira tapadást nedves vagy kedvezőtlen időjárás esetén, és gyakran extra felügyeleti személyzetet igényelnek a biztonság ellenőrzéséhez. Az állványok nem olyan stabilak, mint az ollós emelők, amelyek kitámasztórudakat használnak az extra stabilitáshoz.


Csarnok építése ollós emelővel
Biztonságosabb a környezetben lévő személyek számára: A munkaterep gyakran a gyalogos forgalom közepén van. Az ollós emelő használata megkönnyíti a szakemberek számára a munkaterület biztonságos navigálását. Sok ollós emelő kevesebb helyet foglal el, mint az állványok. Kevesebb a leeső tárgyak veszélye. Az emelők emellett sokkal gyorsabban le is szállíthatók és mozgathatók, ami csökkenti a gyalogos forgalom zavarásának idejét is.

Gyorsabb, hatékonyabb: Az épület minden oldalán végzett munka az állványzat szétszerelését és újra telepítését igényli. Használhat több állványt, de a telepítési idő továbbra is azonos. Több munkavállalót igényel, ami növeli a munkabérek költségeit. Az ollós emelőket néhány perc alatt le lehet engedni és egy másik helyre mozgatni. Előnye az ollós emelőnek az állvánnyal szemben az, hogy csökken a munkaidő és a nagyobb termelékenység.

Olcsóbb a használat: Ha a munka nyaralás, rossz időjárás vagy hétvége miatt leáll, biztonságosabb az állványzat szétszerelése és felállítása, amikor a munka folytatódik. Minden alkalommal, amikor ez megtörténik, ismételt szerelési költségekkel jár a munka. Az ollósemelők leengedhetők és tárolásba vehetők sokkal kevesebb idővel és munkával jár.

Nincs szennyezés: Ha aggódik a környezet miatt, az elektromos motorokkal ellátott ollós emelők nem tartalmaznak káros kibocsátást.


Ha továbbra is úgy gondolja, hogy a klasszikus manuálisan összeszerelhető állványok jobb megoldást kínálnak, vegye figyelembe a következőket:
 • Fokozott esésveszély: Az állványok használatakor a vállalkozók gyakran ragaszkodnak az esésvédelemhez, hat lábnál kezdve. Ennek oka a nagyobb esés kockázata. Az időjárási körülmények és a biztonsági eljárásokra való összpontosítás hiánya gyakran esést okoz. Az állványokhoz való nem megfelelő hozzáférés ezeket is okozhatja. 
régi ollós állvány

 • Az állvány összeomlása: Ha az állványokat nem megfelelően állítják fel, az a platform összeomlását vagy leesését okozhatja. A megfelelő beállításhoz sok tényezőt kell figyelembe venni, például az állvány súlyát és az alap stabilitását. Egyéb tényezők közé tartozik az állványlapok deszka elhelyezkedése és az állványtól a munkaterülethez való távolság, stb. Az állványok megfelelő beállításához magasan képzett személyre van szükség, aki ismeri az állvány felállítását, szétszerelését és mozgatását.
 • Helytelen deszkák, rudak, vagy lapok: Az állvány felállításakor az összes deszkát rögzíteni kell szorosan. Ellenkező esetben lecsúszhatnak és esést okozhatnak. A leeső deszkák az lenti személyeket is megsértheti. A deszkákkal járó balesetek túlterhelés és a rossz minőségű fűrészáru felhasználása miatt is előfordulhatnak. A túl kicsi vagy túl nagy túlnyúlás miatt a deszka lecsúszhat, és eséshez vezethet.

Összefoglalva az ollós emelők előnyei

Ollós állványok előnye

A munkahely biztonságosabbá tétele mellett az ollós emelők a következő előnyöket kínálják
 • Gyors beállítás és mozgás
 • Beltérben és kültérben is használható
 • Biztonságosan kezelheti a nehezebb súlyokat
 • A nagy platformok elegendő helyet biztosítanak a szerszámok és berendezések számára
 • Szélben vagy hirtelen eső esetén gyorsan leengedhető
 • Könnyen stabilizálható különböző magasságokban felfelé vagy lefelé
 • Képes sokféle felületen történő munkavégzésre
 • A négykerék-meghajtású modellek hozzáférést biztosítanak a nehéz terephez is
 • Elérhető elektromos és dízel modellekben

Ollós emelők kölcsönzési árai


Milyen főbb  szempontok alkothatják az ollós emelők kölcsönzésének árait?

Az ollós emelők kölcsönzési időszaka az egyik meghatározó tényező a bérleti díj meghatározásában. A legtöbb cég hosszútávú bérlés esetén (éves, több hónapos) kedvezményesebb árat tud tenni, mint az eseti, akár napos bérlési megrendelések esetében.

Hol kell emelni, hova kell kiszállítani az ollós emelőt?

Árak szempontjából szintén meghatározó a távolság. Minél messzebb kell szállítani egy ollós emelőt, elviekben annál magasabb a szállítási díj is. Ellenben sok személyemeléssel foglalkozó cég erre kedvezményt ad. Sőt egyeztetés kérdése az is, hogy csak A pontba, vagy A-B pontba, tehát a teherszállítás le és kipakolásával összekapocsolt-e az emelési feladat.

Kezelővel, vagy kezelő nélkül rendelünk ollós emelőt?

További kardinális kérdés a bérlés árával kapcsolatban, hogy magát az emelőgépet képzett  szakemberrel együtt – tehát kezelővel, vagy kezelő nélkül rendeljük-e meg. Tehát ez is lényeges az ollós emelő óradíjának kiszámításában.

Milyen típusú ollós emelő kell az adott építőipari feladathoz?

További szempontok közé tartozik az is a kölcsönzés árképzése során, hogy az adott emelési feladathoz milyen ollós emelőt, hidraulikus munkaállványt tud kínálni az adott kölcsönző cég (súly, emelési magasság). Sok esetben amit az építőipari vállalkozó, generálkivitelező cég, vagy más területen dolgozó cég elgondol súly szempontjából szükséges emelőgép esetén, az kivitelezhető más személyemelőgéppel is. 

Ollós emelők árai

Ennek értemében az árat nagyban befolyásolja az is, hogy végül milyen típusú emelőgép lesz a célfeladatra alkalmas. Minden emelő más-más árképzéssel rendelkezhet, más-más fogyasztást és kezelői szakértelmet igényel. Például az adott megrendelő adott feladathoz dízeles ollós emelőt kér, holott az egy erősebb és magasra nyúló emelőgép is elegendő. Nyilván az emelőgép kölcsönző cégeknek van ebben tapasztalatuk. Sok esetben pedig már a megrendelő is elegendő tapasztalattal bír ezen a téren. Ezért is fontos mindig a hiánytalan egyeztetés.

Csak személyemelés, vagy egyéb emelési munkák is felmerülnek?

Maga a fő feladat mellett kiegészítő feladatok is felmerülhetnek az emelés során, melyek ismét változtathatják az ollós emelő bérlés díját, vagy a személyemelés órabérét. Ezeket is érdemes egyeztetni, annak érdekében, hogy ne a helyszínen derüljenek ezek ki (további súly és gépfüggő emelési feladatok, stb.)

Garancia, szerviz, meghibásodás, vagy felelőtlenség?

Végezetül ez is fontos szempont. Felszokott merülni a kaució kérdése, ami indokolt sok esetben, főképpen ott, ahol nincs kezelő, de önmagában is ezek a gépek nagy értékűek, és ha a szerződés alapja után fizetés, akkor ezt még inkább figyelembe kell venni. Az ollós emelő kölcsönző cég feladata, hogy az emelőt működő képessé tegye folyamatosan, viszont lehetnek meghibásodások. Amennyiben ezek a garanciális feladatok részei, úgy azt a szerződés is tartalmazza, amennyiben menet közben történik ilyen eset helytelen használat során, akkor az adhock megbeszélés tárgya, ami az árat változtathatja (például a szerviz finanszírozás a kaucióból.) A legtöbb esetben az ollós emelőket bérbeadó cégek szerviz tapasztalattal, és alkatrész készlettel is rendelkeznek a folyamatos működés érdekében.

Belföldön

Ollós emelő | Hidraulikus munkaállvány | Ollós emelő bérlés | Ollós emelő bérlés Budapesten és vidéken - Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd , Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Békéscsaba, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg környékén.

Leggyakoribb használt és új ollós emelő márkák apróhirdetési portálokon:

 • AB ollós emelők
 • Aichi ollós emelők
 • Airo ollós emelők
 • Almac ollós emelők
 • Ameise ollós emelők
 • Boss ollós emelők
 • Bravi ollós emelők
 • Caterpillar ollós emelők
 • Crown ollós emelők
 • Dingli ollós emelők
 • Dinli ollós emelők
 • Dino ollós emelők
 • Faraone ollós emelők
 • Genie ollós emelők
 • Goman ollós emelők
 • Grove ollós emelők
 • GS ollós emelők
 • HAB ollós emelők
 • Hangcha ollós emelők
 • Haulotte ollós emelők
 • Holland Lift ollós emelők
 • Hy-Brid ollós emelők
 • Iggesund ollós emelők
 • Imer ollós emelők
 • Isuzu ollós emelők
 • Iteco ollós emelők
 • JCB ollós emelők
 • JLG ollós emelők


Szolgáltatások földrajzi lefedetsége Budapesten, mint lehetséges torony daru kölcsönző és bérlési területek, (kezelővel, kezelő nélkül is) ide értendőek. 

Ollós emelő bérlés Budapest 1.kület Várkerület
 • Gellérthegy
 • Krisztinaváros
 • Tabán (egy része)
 • Víziváros
Ollós emelő bérlés Budapest 2.kerület
 • Adyliget
 • Csatárka
 • Erzsébetliget
 • Hárshegy
 • Hűvösvölgy
 • Kővár
 • Kurucles
 • Lipótmező
 • Pálvölgy
 • Pasarét
 • Rózsadomb
 • Szemlőhegy
 • Széphalom
 • Szépilona
 • Szépvölgy
 • Törökvész
 • Újlak
 • Vérhalom
 • Víziváros
 • Zöldmál
Ollós emelő bérlés Budapest 3.kület Óbuda-Békásmegyer
 • Aquincum
 • Aranyhegy
 • Békásmegyer
 • Csillaghegy
 • Csúcshegy
 • Filatorigát
 • Hármashatárhegy
 • Kaszásdűlő
 • Mátyáshegy
 • Mocsárosdűlő
 • Óbuda
 • Óbudaisziget
 • Remetehegy
 • Rómaifürdő
 • Solymárvölgy
 • Táborhegy
 • Testvérhegy
 • Törökkő
 • Újlak (egy része)
 • Ürömhegy
Ollós emelő bérlés Budapest 4.kület Újpest
 • Istvántelek
 • Káposztásmegyer
 • Megyer
 • Népsziget
 • Székesdűlő
 • Újpest
Ollós emelő bérlés Budapest 5.kület Belváros-Lipótváros
 • Belváros
 • Lipótváros
Ollós emelő bérlés Budapest 6.kület Terézváros
 • Terézváros
Ollós emelő bérlés Budapest 7.kület Erzsébetváros
 • Erzsébetváros
 • Istvánmező
Ollós emelő bérlés Budapest 8.kület Józsefváros
 • Istvánmező
 • Józsefváros
 • Kerepesdűlő
 • Tisztviselőtelep
Ollós emelő bérlés Budapest 9.kület Ferencváros
 • Ferencváros
 • Gubacsidűlő
 • József Attila lakótelep
Ollós emelő bérlés Budapest 10.kület Kőbánya
 • Felsőrákos
 • Gyárdűlő
 • Keresztúridűlő
 • Kőbánya-Kertváros
 • Kúttó
 • Laposdűlő
 • Ligettelek
 • Népliget
 • Óhegy
 • Téglagyárdűlő
 • Újhegy
Ollós emelő bérlés Budapest 11.kület Újbuda
 • Albertfalva
 • Dobogó
 • Gazdagrét
 • Gellérthegy
 • Lágymányos
 • Madárhegy
 • őrmező
 • Örsöd
 • Péterhegy
 • Pösingermajor
 • Sasad
 • Sashegy
 • Spanyolrét
 • Szentimreváros
 • Tabán)
Ollós emelő bérlés Budapest 12.kület Hegyvidék (Budapest)
 • Budakeszierdő
 • Csillebérc
 • Farkasrét
 • Farkasvölgy
 • Istenhegy
 • Jánoshegy
 • Kissvábhegy
 • Krisztinaváros (egy része)
 • Kútvölgy
 • Magasút
 • Mártonhegy
 • Németvölgy
 • Orbánhegy
 • Sashegy (egy része)
 • Svábhegy
 • Széchenyihegy
 • Virányos
 • Zugliget
Ollós emelő bérlés Budapest 13.kület Angyalföld
 • Újlipótváros
 • Vizafogó
Ollós emelő bérlés Budapest 14.kület Zugló
 • Alsórákos
 • Herminamező
 • Istvánmező
 • Kiszugló
 • Nagyzugló
 • Rákosfalva
 • Törökőr
 • Városliget
Ollós emelő bérlés Budapest 15.kület Pestújhely
 • Rákospalota
 • Újpalota
Ollós emelő bérlés Budapest 16.kület
 • Árpádföld
 • Cinkota
 • Mátyásföld
 • Rákosszentmihály
 • Sashalom
Ollós emelő bérlés Budapest 17.kület Rákosmente
 • Akadémiaújtelep
 • Madárdomb
 • Rákoscsaba
 • Rákoscsaba-Újtelep
 • Rákoshegy
 • Rákoskeresztúr
 • Rákoskert
 • Rákosliget
 • Régiakadémiatelep
Ollós emelő bérlés Budapest 18.kület Pestszentlőrinc-Pestszentimre
 • Alacskai úti lakótelep
 • Almáskert
 • Bélatelep
 • Belsőmajor
 • Bókaytelep
 • Erdőskert
 • Erzsébettelep
 • Ferihegy
 • Ganzkertváros
 • Ganztelep
 • Gloriett-telep
 • Halmierdő
 • Havanna-telep
 • Kossuth Ferenc-telep
 • Lakatostelep
 • Liptáktelep
 • Lónyaytelep
 • Miklóstelep
 • Rendessytelep
 • Szemeretelep
 • Szent Imre-kertváros
 • Szent Lőrinc-telep
 • Újpéteritelep
Ollós emelő bérlés Budapest 19.kület Kispest
 • Kispest
 • Wekerletelep
Ollós emelő bérlés Budapest 20.kület Pesterzsébet
 • Gubacsipuszta
 • Kossuthfalva
 • Pacsirtatelep
 • Pesterzsébet
 • Pesterzsébet-Szabótelep
Ollós emelő bérlés Budapest 21.kület Csepel
 • Csepel-Belváros
 • Csepel-Kertváros
 • Csepel-Ófalu
 • Csepel-Rózsadomb
 • Csepel-Szabótelep
 • Csillagtelep
 • Erdőalja
 • Erdősor
 • Gyártelep
 • Háros
 • Királyerdő
 • Királymajor
 • Szigetcsúcs
Ollós emelő bérlés Budapest 22.kület Budafok-Tétény
 • Baross Gábor-telep
 • Budafok
 • Budatétény
 • Nagytétény
Ollós emelő bérlés Budapest 23.kület Soroksár
 • Millenniumtelep
 • Soroksár
 • Soroksár-Újtelep


Gyakori témák: 

 • Ollós emelő
 • Ollós emelő bérlés 
 • Ollós emelő kölcsönzés 
 • Hidraulikus munkaállvány 
 • Ollós emelő bérlés  
 • hidraulikus munkaállvány bérlése 
 • Ollós akumlátoros kölcsönzése 
 • Karos ollós emelő kölcsönzése 
 • Akkumulátoros ollós emelő 
 • Akumulátoros ollós emelő 
 • Önjáró ollós emelő kölcsönzése 
 • Diesel ollós emelő kölcsönzése 
 • Dízel ollós emelő kölcsönzése 
 • Ollós diesel emelő 
 • Ollós dízel emelő bérlés 
 • Lánctalpas ollós emelő 
 • Gumitalpas ollós emelő 

Ollós emelő bérlés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
 • Abaújszántó
 • Alsózsolca
 • Borsodnádasd
 • Cigánd
 • Edelény
 • Emőd
 • Encs
 • Felsőzsolca
 • Gönc
 • Kazincbarcika
 • Mezőcsát
 • Mezőkeresztes
 • Mezőkövesd
 • Miskolc
 • Nyékládháza
 • Onga
 • Ózd
 • Pálháza
 • Putnok
 • Rudabánya
 • Sajóbábony
 • Sajószentpéter
 • Sárospatak
 • Sátoraljaújhely
 • Szendrő
 • Szerencs
 • Szikszó
 • Tiszaújváros
 • Tokaj
Ollós emelő bérlés Csongrád megyében
 • Csanádpalota
 • Csongrád
 • Hódmezővásárhely
 • Kistelek
 • Makó
 • Mindszent
 • Mórahalom
 • Sándorfalva
 • Szeged
 • Szentes
Ollós emelő bérlés Fejér megyében
 • Aba
 • Adony
 • Bicske
 • Bodajk
 • Csákvár
 • Dunaújváros
 • Enying
 • Ercsi
 • Gárdony
 • Martonvásár
 • Mór
 • Polgárdi
 • Pusztaszabolcs
 • Rácalmás
 • Sárbogárd
 • Székesfehérvár
 • Velence
Ollós emelő bérlés Győr-Moson-Sopron megyében
 • Beled
 • Csorna
 • Fertőd
 • Fertőszentmiklós
 • Győr
 • Jánossomorja
 • Kapuvár
 • Lébény
 • Mosonmagyaróvár
 • Pannonhalma
 • Sopron
 • Tét
 • Balmazújváros
 • Berettyóújfalu
 • Biharkeresztes
 • Debrecen
 • Derecske
 • Hajdúböszörmény
 • Hajdúdorog
 • Hajdúhadház
 • Hajdúnánás
 • Hajdúsámson
 • Hajdúszoboszló
 • Kaba
 • Komádi
 • Létavértes
 • Nádudvar
 • Nyíradony
 • Polgár
 • Püspökladány
 • Téglás
 • Tiszacsege
 • Vámospércs
Ollós emelő bérlés Heves megyében
 • Bélapátfalva
 • Eger
 • Füzesabony
 • Gyöngyös
 • Gyöngyöspata
 • Hatvan
 • Heves
 • Kisköre
 • Lőrinci
 • Pétervására
 • Verpelét
Ollós emelő bérlés Jász-Nagykun-Szolnok megyében
 • Abádszalók
 • Szolnok
 • Besenyszög
 • Fegyvernek
 • Jászapáti
 • Jászárokszállás
 • Jászberény
 • Jászfényszaru
 • Jászkisér
 • Karcag
 • Kenderes
 • Kisújszállás
 • Kunhegyes
 • Kunszentmárton
 • Martfű
 • Mezőtúr
 • Rákóczifalva
 • Szolnok
 • Tiszaföldvár
 • Tiszafüred
 • Törökszentmiklós
 • Túrkeve
 • Újszász
Ollós emelő bérlés Komárom-Esztergom megyében
 • Ács
 • Bábolna
 • Dorog
 • Esztergom
 • Kisbér
 • Komárom
 • Lábatlan
 • Nyergesújfalu
 • Oroszlány
 • Tát
 • Tata
 • Tatabánya
 • Balassagyarmat
 • Bátonyterenye
 • Pásztó
 • Rétság
 • Tarján
 • Szécsény
Ollós emelő bérlés Somogy megyében
 • Balatonboglár
 • Balatonföldvár
 • Balatonlelle
 • Barcs
 • Csurgó
 • Fonyód
 • Igal
 • Kadarkút
 • Kaposvár
 • Lengyeltóti
 • Marcali
 • Nagyatád
 • Nagybajom
 • Siófok
 • Tab
 • Zamárdi
Ollós emelő bérlés Tolna megyében
 • Bátaszék
 • Bonyhád
 • Dombóvár
 • Dunaföldvár
 • Gyönk
 • Nagymányok
 • Paks
 • Simontornya
 • Szekszárd
 • Tamási
 • Tolna
Ollós emelő bérlés Vas megyében
 • Bük
 • Celldömölk
 • Csepreg
 • Jánosháza
 • Körmend
 • Kőszeg
 • Őriszentpéter
 • Répcelak
 • Sárvár
 • Szentgotthárd
 • Szombathely
 • Vasvár
 • Vép
Ollós emelő bérlés Veszprém megyében
 • Ajka
 • Badacsonytomaj
 • Balatonalmádi
 • Balatonfüred
 • Balatonfűzfő
 • Balatonkenese
 • Berhida
 • Devecser
 • Herend
 • Pápa
 • Sümeg
 • Tapolca
 • Várpalota
 • Veszprém
 • Zirc
Ollós emelő bérlés Zala megyében
 • Hévíz
 • Keszthely
 • Lenti
 • Letenye
 • Nagykanizsa
 • Pacsa
 • Zalaegerszeg
 • Zalakaros
 • Zalalövő
 • Zalaszentgrót
Ollós emelő bérlés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
 • Ajak
 • Baktalórántháza
 • Balkány
 • Csenger
 • Demecser
 • Dombrád
 • Fehérgyarmat
 • Ibrány
 • Kemecse
 • Kisvárda
 • Mándok
 • Máriapócs
 • Mátészalka
 • Nagyecsed
 • Nagyhalász
 • Nagykálló
 • Nyírbátor
 • Nyíregyháza
 • Nyírlugos
 • Nyírmada
 • Nyírtelek
 • Rakamaz
 • Tiszalök
 • Tiszavasvári
 • Újfehértó
 • Vaja
 • Vásárosnamény
 • Záhony
Ollós emelő bérlés Bács-Kiskun megyében
 • Bácsalmás
 • Baja
 • Dunavecse
 • Hajós
 • Izsák
 • Jánoshalma
 • Kalocsa
 • Kecel
 • Kecskemét
 • Kerekegyháza
 • Kiskőrös
 • Kiskunfélegyháza
 • Kiskunhalas
 • Kiskunmajsa
 • Kunszentmiklós
 • Lajosmizse
 • Mélykút
 • Solt
 • Soltvadkert
 • Szabadszállás
 • Tiszakécske
 • Tompa
Ollós emelő bérlés Baranya megye
 • Bóly
 • Harkány
 • Komló
 • Kozármisleny
 • Mágocs
 • Mohács
 • Pécs
 • Pécsvárad
 • Sásd
 • Sellye
 • Siklós
 • Szentlőrinc
 • Szigetvár
 • Villány

Ollós emelő bérlés Békés megye
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Csorvás
 • Dévaványa
 • Elek
 • Füzesgyarmat
 • Gyomaendrőd
 • Gyula
 • Kondoros
 • Körösladány
 • Medgyesegyháza
 • Mezőberény
 • Mezőhegyes
 • Mezőkovácsháza
 • Orosháza
 • Sarkad
 • Szarvas
 • Szeghalom
 • Tótkomlós
 • Újkígyós
 • Vésztő
Ollós emelő bérlés Nógrád megye
 • Balassagyarmat
 • Bátonyterenye
 • Pásztó
 • Rétság
 • Salgótarján
 • Szécsény